iOS 7’de iOS 6 ikonlarını kullanın

iOS 7‘nin ikonlarına alışamadınız veya sevmiyor musunuz? iOS 6‘nın ikonları daha iyiydi diyenlerden misiniz? İşte bu yazımız sayesinde iOS 7 yüklü cihazınızda iOS 6 kullanabileceksiniz. Öncelikle belirtelim ki bunu jailbreak’li kullanıcılar ancak yapabilecekler. Çünkü yeni bir tweak sayesinde bunu yapabiliyorsunuz.

Yeni bir Jailbreak Tweak’i olan ClassicBadges ile iOS 7 ikonlarından sıkılanlar veya hiç sevmemiş olanlar iOS 6’nın ikonlarına geri dönebilir. Bu tweak’i nasıl kullanacağını bilenler veya tweak kullanımından haberdar olanlar zaten şimdiden işe koyulmuş ve ilgili tweak’i aramaya başlamışlardır. Nasıl yapacağını bilmeyenler içinse idownloadblog‘un videosu yardımcı olacaktır sanıyorum.

Ayrıntılar için videoya göz atabilirsiniz.

ClassicBadges‘ı yükledikten sonra tam bir uyum olmasını istiyorsanız WinterBoard‘ın “tercihler”ine göz atmanız gerek. Yani WinterBoard’un da tema-font vs ayarları için cihazınızda bulunması gerekiyor. Orada da bir ClassicBadges teması bulmanız gerek. Daha sonra bu temayı etkinleştirdikten sonra mutlaka Respring yapmanız gerekiyor.

winterboard classicbadges

Şimdi tweak ve temanız etkin durumda ve iOS’un nostaljik görünümünde gezinti yapabilirsiniz. ClassicBadges’in uygulama ikonları, iOS 7 öncesine son derece benzer.
ClassicBadges

Peki ClassicBadges tweak’ini nereden bulabilirim?

ClassicBadges’i Cydia‘da BigBoss reposunda bulabilirsiniz. Klasik tema unsurlarını kullanmak istiyorsanız bunun için ClassicBadges çok iyi bir yoldur. Uygulama CoolStar ve sharedRoutine tarafından geliştirilmiş. Dönüşümü yapanlar yorumlarıyla katkıda bulunabilirler.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir