iOS 7’yi beklerken yeni bir konsept tasarım daha

Birçok apple kullanıcısı iOS 7’yi beklemeye başladı. Hatta bunun için bir de ortalıkta dolaşan tarih bile var. Haziran ayında (20 haziran) iOS 7’yi telefonlarımızda görmeyi bekliyoruz. Aslında bu tarih için birçok kaynak hemfikir. Mayısı geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde de bekleyiş biraz daha sabırsız hale geliyor.

iOS yeni işletim sistemi 7’yi 4. nesil ve üzerine getireceğini umuyoruz. Çünkü 3. nesillere destek verilmemeye başlandı. Bir de donanımsal beklenti de olunca mecburen 4. nesil ve üzerine olması muhtemel. iOS 7’nin diğer iOS lardan daha farklı olacağını daha önce söylemiştik. Bu konuda da birçok konsept tasarım vardı halen de yenileri gelmeye devam ediyor. 

iOS 7

Tasarımın arkasındaki isim Sir Jonathan Ive olunca apple kullanıcıları da beklentiyi yüksek tutuyor. İşletim sisteminin performansı konusu da tabiki merak konusu. Özellikle 4 çekirdek işlemcili cihazlar ve batarya tüketimi, tasarımdan sonra en çok beklenen yenilik. Çünkü apple batarya konusunda daha az tüketim sağlama imkanı verecek, son derece hafif bir işletim sistemi olmasını da istiyor.

Bakalım iOS 7 hakkındaki son konsept tasarım nasıl?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir