iOS 8.1.2 için Jailbreak TaiG 1.2 aracı ile nasıl yapılır?

Dün gece saatlerinde henüz daha ülkemize ulaşamadan önce iOS 8.1.2 sürümünün çıktığını sizlere duyurmuştuk. Hatta konu içerisinde de Jailbreak ilgili bir açıklama gerçekleştirmiş ve bir önceki aracın bu sürüm içerisinde Jailbreak’e izin vermediğine değinmiştik. Bugün ise TaiG iOS 8.1.2 kullanıcılarının cihazlarını kolaylıkla Jailbreak işlemini gerçekleştirebilmeleri için TaiG 1.2 versiyonunu yayınladı. Yani artık iOS 8.1.2 kullanıcıları da cihazlarını Jailbreak’leyebilir. Şuan için yayınlanan JB aracı daha önceki araçlarda da olduğu gibi yalnızca Windows platform kullanıcılarına destek veriyor. Fakat kısa bir süre sonra OS X için de güncellemenin geleceği kesin.

Hemen aşağıdaki adımları izleyerek cihazınızı Jailbreak’leyebilirsiniz.

Dikkat; Jailbreak işlemini uygulamadan önce Windows yüklü bilgisayarınızda iTunes’un yüklü olduğundan emin olun.

Adım 1: Temiz bir kurulum, temiz ve sorunsuz Jailbreak’e sahip bir cihaz demektir. Bu nedenle eğer imkanınız varsa tüm dosyalarınızı yedekledikten sonra cihazınıza sıfırdan bir iOS 8.1.2 sürümünü kurun.

Adm 2: Daha sonraki adımda, cihazınızın içerisinde hem güvenlik kodunuzu iptal edin hem de iPhone’umu Bul seçeneğini devre dışı bırakın.

Adım 3: Buraya tıklayarak cihazınız için mevcut TaiG 1.2 sürümünü bilgisayarınıza indirin, bir klasöre çıkartın ve çalıştırın.

Adım 4: Jailbreak aracı muhtemelen zaten sizin cihazınızı otomatik olarak alıgılayacaktır. Buradan sonra 3K Assistant’ın tikini kaldırın ve yeşil Start butonuna basın.

Adım 5: JB aracının tamamen cihazınızı hazır hale getirmesini bekleyin. Kurulum aşamasında cihazınızın yeniden başlamasının normal olduğunu bilin ve panik yapmayın. Cihazınızın bilgisayar ile bağlantısının kesilmeyeceğinden emin olun.

Adım 6: Cihazınız yeniden başladıktan sonra ana ekranınızdan cihazınıza gelen Cydia’ya giriş yapın ve Jailbreak’li cihazınızı kullanmanın tadını çıkartın.

Siz Jailbreak iOS 8.1.2’yi kurdunuz mu?

32 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir