iOS 8.1.2 Sürümüne şimdi geçmeniz için 5 neden

Geçtiğimiz gün iOS 8.1.2 sürümü yayınlandı ve şuanda uyumlu iPhone, iPad veya iPod Touch kullanıcıları cihazlarının içerisinde yeni güncellemeyi görebiliyor. Peki, sizce mevcut sürümünüzde durmak mı daha akıllıca yoksa yeni sürüme geçiş yapmak mı? İşte, yeni sürüme bir an önce geçiş yapmanız için kuvvetli 5 farklı neden;

Zil sesi sorunu çözüldü

iTunes Store’u kullanarak alışveriş yapan kullanıcıların iOS 8.1.1 sorununda meydana gelen bir zil sesi sorunu vardı. Bilinmeyen bir nedenden dolayı cihazlarının içerisindeki zil sesleri görünmüyordu. iOS 8.1.2 ile ise Apple mühendisleri bu sorunu ortadan kaldırdı. Şuanda indirdiğiniz zil seslerini sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

Birçok hata giderildi

Apple yayınlanan her güncelleme ile çoğu zaman yalnızca tek bir sorunu ortadan kaldırmıyor. iOS 8.1.2 sürümü ile de yalnızca tek bir hata ortadan kaldırılmadı. Zil sesi sorunu başlıca halledilen sorunların başında yer alıyor fakat bunun yanı sıra daha birçok önemli hata giderildi.

Performans artışı

Her yeni çıkış yapan güncelleme ile birlikte iOS kullanan cihazların bir önceki sürüme göre daha yüksek bir performansı sunması hedefleniyor. iOS 8.1.2 güncellemesi için büyük değişiklikler yok gibi görünebiliyor. Fakat içerisinde gerçekten ufak derecede hissedilebilecek performans iyileştirmelerinin olduğundan bahsedebilmek mümkün.

iOS 8.1.2 sürümünde jailbreak yapabilirsiniz

Özellikle son iki yıllık süreç içerisinde Jailbreak ile bizi hacker grupları etkilemeyi başarıyor. Eskiden son güncellemelere Jailbreak gelmezken artık neredeyse her güncel sürüm içerisinde Jailbreak oldukça kısa bir süre içerisinde geliyor. Eğer korkunuz Jailbreak ise iOS 8.1.2 sürümü için Jailbreak aracı zaten yayınlandı.

Son sürümü kullanmak her zaman için iyidir

Son sürümü kullanmak her zaman için iyidir. Çünkü son sürümler mantıksal olarak da en çok geliştirilmiş olan sürümlerdir. Tüm uygulamalar için geniş güncellemelerin sunulduğu sürümlerdir. Bu nedenle son sürümü kullanmak sizin daha iyi bir iOS cihaz deneyimi yaşamanıza yardımcı olur.

Siz cihazınızı iOS 8.1.2’e güncellediniz mi? Ya da iOS 8.1.2’ye neden geçmek istemiyor olabilirsiniz?

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir