iOS 8.2 Geliştiriciler İçin Yayınlandı

iOS-8.2

Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan ve önümüzdeki yılın başında kullanıcılarla buluşacak olan Apple Watch için geliştirici araçlarını geliştiricilerle paylaşan Apple, bununla birlikte geliştiriciler için iOS 8.2 sürümünü de indirilmeye sundu. Bu güncelleme ile birlikte Apple Watch geliştirici araçları desteği getirildi ve dilerseniz Wi-Fi veya hücresel bağlantı kullanarak, dilerseniz de geliştirici merkezinden (dev center) iOS geliştirici hesabınızı kullanarak indirebilirsiniz.

Yeterince ilginçtir ki, iOS 8.1.1 sürümünün sunulmasından henüz bir gün geçmiş olmasına rağmen iOS 8.2 sürümü geliştiricilere sunuldu ki bu da Apple’ın kendi kendini test ettiği yorumlarına sebep olmakta. Keza şu bir gerçek ki Apple bazı zamanlar yeni bir iOS sürümü yayınlamak için kullanıcıları haftalarca bekletiyor.

iOS 8.2 sürümünün WatchKit (Apple Saat) desteğinden başka neler içerdiğinden şimdilik pek emin değiliz fakat konuyla ilgili dişe değer bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Eğer bizim kaçırdığımız özelliklere denk gelirseniz yorum kısmından bizlere iletmeyi ihmal halkalı escort etmeyin.

Bu arada Apple Watch çıkış tarihi 2015 bahar ayları olarak tahmin ediliyor ve 349 dolardan başlayan fiyatlarla kullanıcılara sunulacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir