iOS 8.2 Önümüzdeki Pazartesi Yayınlanıyor (mu)?

BGR web sitesi editörlerinden Jonathan Geller tarafından konuyla ilgili kaynaklara dayanarak yapılan haberde, iOS 8.2 sürümünün herkese açık (beta olmayan) sürümünün 2 Mart Pazartesi günü “veya 2 Mart olmasa bile bir sonraki hafta kesinlikle” yayınlanacağı bilgisi yer aldı.

2 Mart Pazartesi günü iOS yazılım güncellemesi aslında sıradan bir gün fakat 9 Mart gününe bakacak olduğumuzda Apple Watch tanıtımının yapılacağı “Spring Forward” medya etkinliğinin yapılacak olması, yazılımın da o gün yayınlanacağı konusunu daha çok ön plana çıkarmakta.

Ek olarak BGR kurucusu ve editörü olan Geller, iOS 8.3 sürümünün de yayınlanmadan önce dört beta sürümünün yayınlanacağı haberini güvenilir kaynaklardan aldığı bilgisine yer verdi. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta iOS 8.2 Beta 2 sürümü yayınlanmıştı.

Daha önceki konularımızda da belirttiğimiz üzere, iOS 8.2 sürümü ile Apple Watch desteği getirilecek ve içerisinde Apple Watch refakatçı programı yer alacak.

Kod adı Stowe olan iOS 8.3 sürümü ile de sekiz adet yeni Siri dilinin yanı sıra bir takım yeni emoji karakterleri gelecek.

Öte yandan, AppleSeed iOS Programında kayıt yaptıran ilk 100 bin kullanıcıya da (geliştirici ve normal kullanıcılar da dahil) Mart ayının ortasında yayınlanacak olan yeni iOS 8.3 betasına erişim hakkı tanınacağı Apple tarafından açıklanmıştı.

iOS 8.4 sürümünün de bu yazın ortasında yayınlanması beklenenler arasında.

Son olarak, iOS 8.4 sürümü ile birlikte yeni müzik yayını servisinin de de kullanıcılara merhaba diyeceği haberi kulislerde konuşulan dedikodular arasında yer alıyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir