iOS 8.2 Sürümü Bugün Çıkıyor

Apple’ın medya etkinliği olan Spring Forward’da, Tim Cook tarafından iOS 8.2 sürümünün bugün itibariyle tüm kullanıcılar için sunulacağı belirtildi. Uzun bir süredir beta aşamasında olan iOS 8.2 sürümünün yazılım güncellemesi Apple Watch desteği ile birlikte gelecek ve bu sayede iPhone ile akıllı saat arasında bağlantı kurarak kullanmaya başlayabileceksiniz.

Geçtiğimiz Ocak ayında bir geliştirici tarafından beta sürümü için geliştirilmiş olan bir uygulamanın görüntüleri sızmış, Apple Watch ile birçok şeyin yapılabileceği görülmüştü. Bunların arasında Saat uygulamasını da kullanabilmek, alarmı kurabilmek, kullanıcı listenizi görüntüleyebilmek vs. gibi işlemler de bulunuyor.

Ek olarak, iOS 8.2 sürümü ile birlikte gelen yerel yazılım ile cihaz içerisinden daha fazla detaylara ulaşabilirsiniz. Kullanıcılar Apple Watch hafızasına, şarkı sayısına, fotoğraflara ve uygulamalara ve seri numarası ve bağlantı durumu gibi diğer bilgilere bu menüden ulaşabilirler. iOS 8.2 sürümü tüm kullanıcılar için yayınlandığında sizlere buradan bilgi vereceğiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir