iOS 8 Jailbreak Pangu şimdi Cydia ve İngilizce desteği ile geliyor

Pangu tarafından ilk iOS 8 Jailbreak aracının yayınlamasından beri birçok sorunun ortaya çıktığı kullanıcıların JB deneyimi ile de sabit. Sürekli ya kurulum aşamasında sıkıntılar yaşanıyor ya da kurulum sonrasında sıkıntılar yaşanıyor. Bu ayın erken tarihinde çıkış yapan aracın hala içerisinde bazı önemli bugları içerdiği de bir gerçek. Fakat bugün Pangu ekibinden iyi bir haber geldi.

pangu-jb

 

Merakla beklenen Jailbreak aracının artık içerisinde Cydia’yı da gelecek. Yani, ekstradan Cydia yüklemek için yorucu işlemlerle uğraşmamıza gerekte kalmayacak. Bildiğiniz gibi eski JB araçları Çince olarak sağlanıyordu. Pangu buna da çözümü 24 saat içerisinde getiriyor. Pangu’nun yapmış olduğu açıklamalara göre İngilizce dil desteği önümüzdeki 24 saat içerisinde getirilecek. Yani, cihazınızı Çince araç ile hala JB işleminden geçirmeyip sabırla bekleyenlerdenseniz çok kısa bir süre daha beklemeniz çok daha sağlam ve temiz bir kurulum işlemi için önerilir.

Jailbreak aracı şuanda Windows işletim sistemi kullanan kullanıcılar için indirilebilir. Birkaç dakikalık işlem sonrasında ise Cydia kurulmuş şekilde cihazınızı JB işlemine tabii tutabilmek mümkün. Tabi Jailbreak’in untethered olması yani, her cihazınızı yeniden başlattığınızda cihazınızı tekrardan bir bilgisayara bağlamanıza gerek kalmaması da son derece gelişmiş bir Jailbreak’i tıpkı diğer sürümlerdeki gibi kullanabileceğimizin habercisi.

Pangu tarafından belirtilene göre indireceğiniz en son güncel iOS 8 Jailbreak aracı ile şuanda aşağıdaki cihazları, iOS 8 veya iOS 8.1 sürümü kullanırken JB işlemine sokabileceksiniz.

Jailbreak aracı hangi sürüm ve ürünler için uygun?

iOS 8 sürümünü kullanabilen tüm iPhone, iPad ve iPod touch modellleri

iOS 8.1 işletim sistemini kullanan iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 ve iPad mini

iOS 8.1 sürümünü kullanabilen tüm iPhone, iPad ve iPod touch modellleri

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir