iOS Cihazları Özelletirme Uygulamaları

iOS yeni sürümleri ile kullanıcılarına bir çok özellik ekleme seçeneği sunuyor. iOS cihazınızı uygulamalar aracılığı ile özelleştirme yapma şansınız var. Bu uygulamalardan bazılarını yazımızda bulacaksınız.

iphone özelleştime

Auxo

Uygulama sayesinde görev yöneticinizden -fi, Hücresel Ağ, Bluetooth ve Ekran Parlaklığı gibi birçok aracı kapatabilirsiniz. Açık olan uygulamalarda tek dokunuşla kapanıyor. Fiyatı 1.99$. Şu an İpad uyumlu değil ama yakında güncellemeleri çıkacaktır.

RetinaPad

Uygulamaların (Instagram, Angry Birds ve Facebook Messengergibi) ve oyunların çözünürlükleri iPad için optimize edilmemiş durumda. Bu uygulama ile iPhone uygulamalarını veoyunlarını yüksek çözünürlükte iPad’inizde kullanabiliyorsunuz. Fiyatı 2.99$.

NCSettings

Android kullanıcıların alışık olduğu Wifi, 3G, Bluetooth gibi ayarları açıp kapatmaya seçeneklerini iOS’ ta kullanma şansı veriyor.  Uygulama ücretsiz.

Winterboard

iPhone ve iPad’inizin temasını değiştirerek yepyeni bir görünüm kazandırabiliyorsunuz. Uygulama ücretsiz.

Zephyr

iPad’lere  bulunan “Çoklu Görev Hareketlerini” iPhone’unuzda kullanmanızı sağlıyor. Tek parmak ile açık uygulamalar arasında gezinmek ve Home Fiyat : 2.99$.

Dikkat : Bu uyuglamalar iOS 6.1.2 kullanabileceğiniz uygulamalrdır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir