iOS İçin Haftanın Uygulamaları

Şunu belirtmeliyiz ki, geçtiğimiz hafta başında App Store’a gelen yeni uygulamalar bizi biraz hayal kırıklığına uğrattı. Bundan dolayı geçtiğimiz haftayı uygulamalar için “yavaş hafta” olarak adlandıracaktık. Yine de, hafta sonuna doğru keşfettiğimiz yeni uygulamalar yüzümüzü bir nebze de olsa güldürdü ve sizlere yeni uygulamaları tanıtma fırsatımız doğmuş oldu.

Bu hafta, oldukça eğlenceli ve ücretsiz oyun ve uygulamaların yanı sıra para harcamanıza sebep olacak ve buna değecek bir takım uygulamalara yer vereceğiz. Boş zamanlarınızı meşgul edecek oyun ve uygulamalar ile önümüzdeki haftanızı neşeli bir şekilde geçirebilmenizi sağlayacağız.

Keezy Drummer

keezy-drummer

Şimdi vakit beats yapma vakti.  Keezy Drummer ile saniyeler içerisinde beats yapacaksınız. Keezy Drummer, şimdiye kadar tasarlanmış en iyi programlanabilir drum makinesi olarak tanımlanabilir. 12 farklı drum sesinden istediğinizi seçebilir, 9 farklı beat sesini aynı anda seçip karıştırabilir, 0 ile 300 arasında hızınızı ayarlayabilirsiniz. Beat yapmayı bilmeseniz de kendinize has hoş ritimler oluşturabilirsiniz. Keezy Drummer uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Bitcoin Billionaire

bitcoin-billionaire

Teknik olarak yasal olup olmadığı tartışılabilir fakat bitcoin hesabınızı kullanmak suretiyle bitcoin alıp satarak milyarder olabilirsiniz. Sıfır şahsi ve sosyal aktivite yapmadan oturduğunuz yerden paraları götürmenin en basit yollarından bir tanesi bu oyun. Oyunu oynayıp sanal paraları kazanın ve daha sonra sanal marketi kullanarak altın kaplamalı Rolls Royce arabanızı satın alın. Tabi ki yukarıda bahsettiklerimiz sadece şaka. Tabi ki sanal para satın alabilmek için para harcayabilirsiniz ve bitcoinler kazanabilirsiniz. Oyun, App Store’da ücretsiz sunuluyor.

Doodle Jump DC Super Heroes

Doodle-Jump-DC

Doodle Heroes oyunu birkaç yıldır oyun marketlerinde bulunan bir oyun. Oldukça basit fakat içinde çok fazla eğlence barındıran bu oyunu oynayarak kısa sürede oldukça eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Dikey hız tünelinde zıplayarak bir platformdan diğerine zıplamak suretiyle kahramanınızı yukarı doğru çıkarın. Eğer düşmeye başlarsanızi cihazınızı sağa veya sola doğru çevirerek başka bir platforma geçiş yapabilirsiniz. Doodle Jump DC Super Heroes oyununda sevdiğiniz Gotham City karakterleri bulunmakta. Oyun şu an App Store’da ücretsiz olarak bulunmakta.

World of Warriors

World-of-Warriors

World of Warriors oyununda, kullanıcılar topraklar arasında stratejik olarak savaşlar organize ediyorlar ve destansı sonuçlara imza etmeye çalışıyorlar. Gerçek hayattaki askeriyeleri baz alarak yüzlerce karakterden oluşan bir ordu kurun. Oyun istatistiklerinizi geliştirebilmek için materyaller toplayın. Günlük ve haftalık olarak diğer kullanıcılarla savaşın. World of Warriors oyunu App Store’da ücretsiz.

Caveman Pong

Caveman-Pong

Birçok kişi Pong oyununun evlerde oynanan ilk konsol oyunu olduğunu söyleyebilir. Bundan dolayı dokunmatik cihazlar için tasarlanmış bu yeni sürümü bazılarımız için duygusal bir hava oluşturabilir. Oyunda, mağara adamını dokunuşlarınızla havada zıplatmalısınız. Kahramanımız bir el topuyla dev bir kaya parçasına karşı oynuyor. Şöyle ki, amacınız zıplama esnasında ve duvardan sektiğinde topu oyunda tutabilmek. Flappy Bird oyunu kadar basit ve bir o kadar zor sayılabilecek bir oyun olan bu oyunda puan kazanmak biraz zor denebilir. Caveman Pong oyunu App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Molecules by Theodore Gray

Molecules

Bilimden keyif alabilmek için insanın yaşının kaç olduğunun hiçbir önemi yoktur. Özellikle 25 yaşın üstündekiler için okul yıllarında bundan önce birçok kişinin molekülleri öğrenmek için eğlenceli filmlerimiz veya kitaplarımız da bulunmamaktaydı. Bu uygulama ile sanal bir molekülü ele alabilir onun hangi şekilleri aldığını inceleyebilirsiniz. Yüzlerce videoyu izleyerek moleküllerin gizemlerini çözün. Molecules by Theodore Gray uygulaması App Store’da 13.99 dolar fiyatından satılmakta.

Slated – Translation Keyboard

Slated

Eğer farklı dillerdeki insanlarla iletişim halindeyseniz ve çeviri yapmak uzun zamanınızı alıyorsa bu uygulama sizin için yapılmış denebilir. Bu üçüncü parti yazılımı olan uygulama, yazı yazarken anlık olarak yazdıklarınızı farklı dillere çevirmeyi sağlamakta. Daha fazla kopyala yapıştır yaparak uğraşmaya gerek yok. Sadece kendi dilinizde yazınızı yazın ve sihirli bir şekilde seçtiğiniz dile çevrilmesini izleyin. Bu uygulama App Store’da 2.99 dolar fiyatından satılmakta.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir