iOS İçin Kaliteli Bir Kamera Uygulaması Fotor

iOS cihazları ile düzenli olarak fotoğraf çekenler arasında yer alıyorsanız, gerek arayüzü gerekse de özellikleri bakımından Fotor iOS uygulaması favori uygulamalarınız arasında yer alabilir. Fotoğraftaki en önemli faktör olan ışık ve doğru ışık noktalarını yakalama konusunda size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda fotoğraflar üzerinde rötuşları da yapabilirsiniz. Fotor ile sadece görüntüleri yakalamak değil aynı zamanda bu görüntüleri düzenleme noktasında bir çok aracı ile beraber kullanabilirsiniz. Ayrıca hareketli görüntüleri otomatik olarak ard arda çekebileceğiniz, içerisinde barındırdığı zamanlama ile mini tripod üzerinden yahut cihazı sabitleyeceğiniz bir yerden otomatik olarak görüntü yakalama özelliği ile hayli kulklanışlı olan Fotor’un fiyatı da gayet makul. 2.99$ fiyatı ile App Store’dan satın alabileceğiniz Fotor çoklu resimleri tek bir karede kolaj çalışma şeklinde hazırlamanızı da tek bir tuş ile sağlıyor.

Fotor

Gerçekçi bir HDR uygulamasının bütünleşik olarak uygulamada geldiği, çeşitli görsel efektleri görüntülerinize uygulayabildiğiniz ve en önemlisi 1-tap Enhance özelliği ile resimlerdeki olumsuzlukları temizleyen kullanışlı bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

Fotor Fotor

Özellikle seri resim çekme konusunda hayli başarılı olan uygulamanın hareketli resimleri yakalama hızını çok seveceğinizi düşünüyoruz. Uygulamayı aşağıdaki App Store bağlantısından 2.99$ karşılığında satın alabileceğiniz gibi cihazını jailbreakli olarak kullananlar Installous üzerinden uygulamayı indirip test edebilirler.

Fotor Camera App

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir