İOS İçin Twitter Güncellemesi Geldi

Apple Store üzerinden dağıtımı yapılan Twitter Uygulaması özellikle görsel manada yaptığı değişimlerle yeni güncellemesine kavuşmuş oldu.

Uzunca bir süredir değişime gitmediği ve tasarım olarak aynı görseller ile güncellemeler yaptığı için yavaş yavaş eleştiri almaya başlayan Twitter, 5.7 sürüm numarasına sahip yeni güncellemesi ile biraz da görsellere çalışmış durumda.

AppStore üzerinden tüm cihazlar için indirilebilir hale getirilen güncelleme de bazı özellikler ise sadece Apple iPhone kullanıcıları için hazırlanmış. Apple iPad kullanıcıları ise bu özelleştirmelerden biraz uzak kalmak durumunda kalmış gibi görünüyor.

Temel anlamda daha sade bir görümüne kavuşan İOS Twitter Uygulaması yeni eklentiler ile de kullanıcıların Facebook yerine Twitter tercih etmelerini sağlamak için geliştirilmeye devam ediyor.

Twitter 5.7 sürümünde ana sayfadaki çerçeveleri kaldıran firma İOs için de daha önce Android İşletim Sisteminde kullanıma sunduğu çerçevesiz beyaz arka planı kullanmaya başlamış durumda. Bu sayede açılış sayfasında sadelik ve rahat kullanım imkânı sağlanmış oluyor.

Uygulamaya eklenen bir başka özellikte irtibat listenizde olmasına rağmen henüz Twitter hesabına sahip olmayan arkadaşlarınız Twitter hesabı açmaları durumunda size bilgi vermesini sağlıyor. Bu sayede sisteme yeni dâhil olan arkadaşlarınız ile hemen irtibat kurabilmeniz sağlanmış oluyor.

Fotoğraf Ekleme bölümüne ve Tweet bölümüne de el atan firma uygulamada birkaç küçük değişiklik yaparak daha kolay kullanılabilir bir hale getirme çalışmalarını tamamlamış durumdalar.

Dilerseniz direkt olarak App Store üzerinden Twitter 5.7 nolu sürümü telefonunuza veya tablet bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir