iOS için Vine Uygulaması Güncellendi

Instagram ve Pinterest gibi mobil görüntü paylaşım ağlarından biri olan Vine, web sürümüne sahip olmasına karşın kullanıcılarının büyük bir bölümü tarafından mobil uygulaması aracılığı ile kullanılıyor. Twitter markasının gölgesinde büyüyen uygulama bu sefer harika diyebileceğimiz güncellemeler ile geldi.

Vine videoları hem insanların yaratıcılığını arttırıcı bir etkiye sahip hem de aynı zamanda eğlencenin kaynağı olan mobil uygulamalardan birisi. İnsanları videolu içerikler ile birbirine bağlama konusunda önemli bir adım olan Vine bu akşam sahip olduğu güncellemeden sonra insanlara çok daha fazlasını sunabilecek.  Yeni Vine uygulaması içerisinde ileri seviyede internet bağlantısı iyileştirmelerini içeriyor. Normalde uygulamaya giriş yaptığınızda öylece bekleyip asık surat görürken artık Vine videoları ile dolu bir ekran sizi karşılayacak. Vine, bu durumu örneklendirmek için hemen aşağıda yer alan Vine videosunu yayınladı;

Hız elbette en önemli güncelleme fakat yeni Vine uygulaması ile sahip olduklarımızın tamamının bu kadarla sınırlı değil. Bundan sonra Vine içerisinden bulma ve takip etme kısmında da daha gelişmiş fonksiyonların size yardımcı olduğunu göreceksiniz.  Trend özelliğine sahip olan etiketleri keşfedebilecek ve Vine akışınız üzerinden en son trendleri kolaylıkla takip edebileceksiniz. Vine’ın gelişmiş bir diğer özelliği de artık çevrimdışı olsanız bile Vine videolarını izleyebileceksiniz.

Vine uygulamasının yeni güncellemesine sahip olmak için App Store üzerinden güncelleme gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca Buraya Tıklayarak Vine’ın güncel sürümünü iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir