Bedava iOS uygulaması bulma: Appmanya

Geçtiğimiz günlerde sizlere her gün bedava bir iOS uygulaması indirebileceğiniz bir servisi tanıtmıştık. Günün uygulaması isimli bu uygulama yabancı girişimciler tarafından geliştirilmiş ve Türkiye için Türkçe versiyonu yayınlanmıştı. Bu günkü tanıtacağımız uygulama ise yine aynı kullanıma sahip bir başka uygulama: Appmanya.

Appmanya uygulaması

Appmanya türk geliştiriciler tarafından geliştirilmiş ve yine aynı özellikleri taşıyan bir uygulama. Her gün ücretli bir uygulamayı sizler için ücretsiz sunuyorlar. Bu şekilde de bedava iOS uygulamalarına sahip oluyorsunuz. Yerel heyecanları takip eden appmanya ekibi sizler için yine birbirinden kullanışlı ve eğlenceli uygulamaları seçmeye çalışıyor.

Appmanya’nın bir de blog adresi (blog.appmanya.com) var. Oradan da blog yazılarının yanı sıra sanıyorum ücretsiz indirime sundukları uygulamaları da tanıtıyorlar. Bu adresi de ziyaret ederek her gün bir uygulama hakkında bilgi sahibi olabilir ve indirip bedava kullanmaya başlayabilirsiniz.

Appmanya uygulamasını indirebileceğiniz iTunes bağlantısı konumuzun hemen altında var. Appmanya uygulamasının yayınlanmasının ardından henüz birkaç gün geçmesine rağmen 4000‘den fazla indirilmiş durumda. Her gün 2500 kişi güncel kullanıma başladı bile. Ve bu rakamlar gün geçtikçe de artmaya devam ediyor. Tamamen ücretsiz olan bu uygulama gelir kaynağı olarada da CPA diye tanıdığımız reklam bağlantılarına dayanıyor.

Her ne kadar iOS için geliştirilen ücretli uygulama sayısı Android’den daha fazla olsa da bu durum aslında indirilme sayılarını pozitif yönde etkilemiyor. Apple kullanıcıları da bu tür ücretli uygulamaları kullanmada mesafeli duruyorlar. Biz de bu tür uygulamaları sizlere duyurarak daha kolay bir şekilde ücretsiz uygulamalar edinebilmenizi sağlamak istiyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir