iOS ve Android En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Fotoğraflar, sosyal medya hesapları için en önemli kilit taşlarıdır. Ne kadar profesyonel görünürse amaca o kadar çok hitap eder. iOS ve Android en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları detaylarıyla listemizde. Ayrıca bu uygulamaların PC’ler için web sürümleri olduğunu ve gerçekten harika çalıştıklarını da vurgulamadan geçmeyelim.

iOS ve Android En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Masaüstü dünyasında grafik yazılımlarını iyi bir şekilde bilmek, kariyer basamaklarına etki edecek kadar önemlidir. Diğer taraftan mobil yazılımların gelişimi, masaüstü grafik tasarım programları kadar olmasa da günümüzde kayda değer ve hızlı sonuçlar alabilmemizi sağlıyor.

En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları (iOS ve Android)

Ücretsiz resim düzenleme/kurgu uygulamalarıyla Instagram ve Facebook köşenizi oldukça profesyonel bir influencer edasıyla hazırlayabileceksiniz.

Adobe Lightroom

adobe lightroom

Masaüstü yazılımlarının kalitesiyle bilinen Adobe, bugünün dünyasını şekillendiren pek çok masaüstü yazılımı üretmiş durumda. Alışkanlıklarımızın doğurduğu mobil ihtiyaç firmaların da bu yönde atılım yapmasını sağladı. Adobe Lightroom, uygulama mağazalarında indirebileceğiniz en profesyonel grafik uygulamasıdır.

Ücretli ve ücretsiz üyelik tipleriyle gelen uygulama, ücretli üyelikde düzeltme fırçası, seçmeli ayarlamalar, geometri, Raw düzenleme, Adobe Sensei özelliklerine sahip.

Instasize

instasize app

Instagram için efekt uygulaması denilince akla ilk gelen Instasize olmaktadır. İçerisinde barındırdığı 100’den fazla filtrenin yanı sıra 30’dan fazla köşe, çizgi, çerçeve koleksiyonları fotoğraflar için birebir. Ücretsiz bir şekilde iOS ve Android’de indirebilirsiniz.

Snapseed

snapseed

Ücretsiz resim düzenleme uygulamaları arasında en çok kullanılanlardan birisi olan Snapseed, içerisinde barındırdığı onlarca araç ile oldukça profesyonel sonuçlar yaratabilmektedir.  Google’a ait olan uygulama, uzman Google yazılımcılarının geliştirmesiyle HDR, Blur ve 30’dan fazla başarılı araç ve filtreye sahiptir.

Pixlr

pixlr

Leke giderici, diş beyazlatma gibi kozmetik ve estetik düzenlemeleri tek tıkla barındırmasıyla  Influencer tercihi olmasıyla bilinen Pixlr, 2 milyondan fazla efekti içerisinde barındırıyor.

130 milyondan fazla indirmeye ulaşan Pixlr, tercih edebileceğiniz en iyi estetik uygulamalarından birisidir.

VSCO

vsco app

Ünlü yazılım geliştiricileri olan Joel Flory ve Greg Lutze elinden çıkan VSCO, 7 gün ücretsiz deneme üyeliğiyle gelmektedir. 10 adet hazır VSCO efekt şablonuyla hızlıca profesyonel düzenleme elde edebilir ve istediğiniz RAW dosyasını açabilirsiniz.

Premium üyelik tipiyle video kayıt ve kurgu yapabilme özelliğinin geldiğini de belirtmeliyiz.

Enlight Photofox

enlight photofox

Her ne kadar Android platformunda olmamasıyla üzse de, iOS mağazasının en iyi uygulamalarından birisidir Enlight Photofox. Ücretsiz ve ücretli üyelik seçenekleriyle gelirken ücretli üyelik  1 Aylık 25 TL kullanım ücretine sahiptir. Sosyal medya posterleri, etkinlik afişleri gibi uzmanlık gerektiren konularda bile içerisindeki onlarca araçla kısa süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

iOS ve Androoid’in en iyi resim düzenleme uygulamalarıyla tanıştınız. Peki sizin favoriniz olan fotoğraf düzenleme uygulaması hangisi?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir