iOS X Ultimatum ile Mountain Lion iPhone’da

Eğer sizlerde iPhone‘un standart arayüzünden sıkıldıysanız ve kendinize güzel bir tema arıyorsanız o halde iOS X Ultimatum‘dan daha kapsamlı ve farklı bir tema bulamayacağınıza emin olabilirsiniz. Sonuçta standart Winterboard ve Dreamboard temalarından farklı bir konuma sahip olan iOS X Ultimatum sadece görüntüye yönelik bir tema düzenlemesi değil aynı zamanda kendine özgü fonksiyonları ile adeta iPhone’unuzu Mountain Lion‘un cep versiyonuna dönüştürüyor diyebiliriz. Bu açıdan bakıncaharika br tema olduğunu söyleyebiliriz ancak performansı konusunda bazı şüpheleriniz olabilir. Bu konuda karşılaşabileceğiniz en önemli sorun temanın getirdiği üst menüde algılamada bazen sorunlar olabiliyor (2.0.1 sürümünde bunu yaşamadık) ve bir kaç kere basmanız gerektiği oluyor.

iOS x Ultimatum

Bunun dışında grafikleri, Mac‘te olduğu gibi Lunchpad‘i, Dashboard‘u, Uygulama tepsisi gibi tüm fonksiyonlar Mountain Lion‘da olduğunuzu hissettirecek kadar başarılı. Temayı indirip kurulumunu yaptıktan sonra Dreamboard uygulaması içinden temayı aktif ederken Mountain Lion kurulum ekranı gibi bir ekran ile muhtelif fonksiyonları ayarladığınız arayüz hayli başarılı.

iOS X Ultimatum iPhone Theme iOS X Ultimatum iPhone Theme

iOS X Ultimatum iPhone Theme iOS X Ultimatum iPhone Theme

Açıkçası iOS X Ultimatum şimdiden favori hatta tek temamız oldu diyebiliriz ki sizler de deneyince bize hak vereceksiniz. Özellikle Mac kullanıcısı olmayanlar için Mountain Lion deneyimini de ufaktan yaşayabileceğiniz bir tema olarak şiddetle tavsiye ediyoruz. iOS X Ultimatum’u kullanabilmek için Cydia’dan Dreamboard yönetim uygulamasını yüklemeniz ardından 2$ fiyata sahip olabileceğiniz iOS X Ultimatum’u yükleyip iPhone’u Mountain Lion tadında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Satın alma işlemi Cydia üzerinden yapılmamaktadır, temayı satın almak için aşağıdaki adımları izlemelisiniz;

1. PAYPAL ÖDEME
1a. $2 raymonelawyer@gmail.com hesabına Paypal üzerinden yatırıyorsunuz
1b. Aynı eposta adresinden ödeme yaptığınıza dair işlem numarasını geliştiriciye gönderiyorsunuz.
1c. Temanın indirme linkini size göndermesini bekliyorsunuz.

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir