iPad 2 iOS 4.3.3 Jailbreak Yayınlandı

iPad 2 iOS 4.3.3 JailbreakBugünleri de görecekmiydik! dedirtecek haber nihayet geldi ve @comex jailbreakme.com üzerinden iPad 2 iOS 4.3.3 jailbreak‘i serbest bırakarak bu uzun bekleyişe son verdi. iPad 2 kullanıcılarının büyük bir bölümünün hemen her gün neredeyse iPad 2 jailbreak ile yatıp kalktığını, üzerine yüzlerce spekülasyonun yapıldığını gördükçe neredeyse umudunu kesme aşamasına geldiği bu günlerde sabırla bekleyişin son aşaması olan jailbreakme 3.0 aracılığı ile jailbreak’e kavuşmuş oldu. iPad 2 iOS 4.3.3 jailbreak uygulaması jailbreakme.com üzerinden son derece basit bir şekilde cihazlarınıza uygulayabilirsiniz. “iPad 2 jailbreak iOS 4.3.3İçin yayınlanacak” yazımızda da belirttiğimiz gibi bugün yayınlanmasını beklediğimiz jailbreak artık sizlerle. Yazımızın devamında uygulamanın nasıl yapıldığını da görebilirsiniz.

Geohot’tan sonra jailbreak ve unlock konusunda en güvenilir isim olan comex kendisine duyulan güveni ne derecede hakettiğini bir kez daha göstererek iPad 2 iOS 4.3.3 jailbreak uygulamasını serbest bıraktı. Kendisine sizlerin adına da teşekkür eder comex’e hizmetlerinden ötürü teşekkür etmek isteyenler yine jailbreakme.com üzerindeki bu sayfada yer alan “donate” butonu aracılığı ile dilediğiniz miktarda bağış yaparak destek olabilirsiniz. Bu arada daha önce bu sayfada hatırlatmasını yaptığımız gibi, bu jailbreak iPad 2 iOS 4.3.3 yüklü cihazlar için geçerlidir, daha alt sürümdeki bir iOS’a sahipseniz cihazınızı bu sürüme yükseltmelisiniz.

Gelelim iPad 2 cihazlarımızın o çok özlediği jailbreak uygulamasının ekran görüntülerine;

iPad 2 iOS 4.3.3 Jailbreak

İlk olarak jailbreakme.com sitesine ipad 2 cihazımızın safari uygulaması ile giriyoruz ve “Free” yazan Cydia uygulamasını cihazımıza indirmek için ilgili yazıya tıklıyoruz.

iPad 2 iOS 4.3.3 Jailbreak

Ve neredeyse jet hızında Cydia iPad 2 iOS 4.3.3 sürümü yüklü cihazımıza kurulmuş oluyor.

iPad 2 iOS 4.3.3 Jailbreak

Cydia uygulamasına tıklıyoruz ve karşımıza Cydia’nın hangi türden kullanıcısı olduğumuzu seçeceğimiz ekran geliyor “User” seçeneğine tıklıyor ve sağ üst köşeden de “done” butonu ile uygulamayı çalıştırıyoruz.

iPad 2 iOS 4.3.3 Jailbreak

Ve işte karşımızda özlenen o ekran iPad 2 iOS 4.3.3 Cydia 1.1.2 sürümlü jailbreak. Tekrar comex’e bizleri jailbreak ile buluşturduğu için teşekkürler. Thank thousands of Comex

Bu metod ile iOS 4.3.3 yüklü olan iPhone 4, 3GS, iPod touch cihazlarınızı da basitçe untethered jailbreak yapabilirsiniz.

Önemli Not:

Apple, muhtemelen ilerleyen günlerde comex’in bu PDF açığını iOS 4.3.4 sürümü ile kapatacak. Bu nedenle mutlaka iOS 4.3.3 sürümlü cihazınızın SHSH kaydını alın, yoksa ileride sorun yaşamanız muhtemeldir.

Güncel iPad 2 Firmware Dosyaları

iPad 2 WiFi : Download
iPad 2 GSM : Download

#Uyarı: Jailbreakme.Com üzerinden yapılan iOS 4.3.3 sürümü jailbreak metodu, cihazınızın safari uygulaması üzerinden PDF açığı vasıtası ile yapılmıştır. Bu nedenle bu açığın jailbreak sonrası kapatılması önemlidir. Zira bu açıktan yararlanmak isteyen ve ziyaret ettiğiniz siteler bu açığı kullanarak cihazınızın sistemine sızabilir yahut zarar verebilir. Bu nedenle Cydia’ya girdiğinizde “search” arama) kısmına “PDF Patcher 2” yazarak gelen uygulamayı yüklemek sureti ile bu açığı cihazınız açısından kapatmış olacaksınız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir