iPad 3 Almak Varken Neden iPad 2 Alasınız?

Mart ayı yaklaştıkça Apple’dan beklenen yeni tablet bilgisayarı iPad 3‘e ait haberler gelmeye devam ediyor. Üstelik haberler dedikodu sitelerinde veya buna benzer haber içerikli yerlerden değil Wall Street Journal ve New York Times gibi önemli haber kuruluşlarından gelince insan kayıtsız kalamıyor. Öyle ki, Apple’ın 7 Mart’ta San Francisco’da bir iPad etkinliği düzenleyeceğini e yeni iPad’i burada tanıtacağını bile duyurdular. Hal böyle olunca biz de bu konuda bir iki kelime edelim dedik. Gelen haberlere bakılırsa iPad 3 çift çekirdekli ve A6 işlemciye sahip olacağı öne çıkıyor. iPad 2’den hız olarak da görünüm olarak farklılıkları olacağı, belki ekranının biraz daha büyüyebileceği gibi spekülatif konulara da değiniliyor.

Bügün için iPad almayı düşünenlerin bu düşüncesinden kısa bir süre erteleyip iPad 2‘nin ilk çıktığı fiyatlara daha hızlı ve daha iyi bir iPad sahibi olmak için biraz beklemesinin daha isabetli olacağı tavsiye ediliyor. Apple’ın Ekim 2011’de hayatını kaybeden efsane CEO’su Steve Jobs, iPad2’yi 2 Mart 2011’de tanıtmış, hemen ardından da ürün 11 Mart’ta piyasaya sürülmüştü. Muhtemelen yine mart ayının ilk haftası gibi tanıtılacağı düşünülen yeni iPad muhtemelen mart ayı ortalarında da raflardaki yerini alacak gibi görünüyor.

iPad 3

iPad 3‘ün Retina ekran ve çözünürlük olarak da 2048×1536 olarak geleceği de iddialar arasında yer alıyor. Bilindiği gibi iPad 1 ve iPad 2 1024×768 çözünürlükte ve iPad 3 için artık bunun değişmesi gerekliliği de elzem gibi görünüyor. Öyle görünüyor ki mart ayı Apple için ve iPad severler için hayli hareketli günleri getirecek gibi görünüyor. Bir de buna mart ayında beklenen bir diğer gelişme olan iOS 5.1 final sürümü de eklenince iPad 3 veya adı her ne olacaksa yeni iPad tamamen farklı bir şekilde özel bir gün ile meraklılarına tanıtılacak gibi…

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir