iPad 3 Nisanda Piyasada

Apple resmi sitesinde duyurulduğu üzere Apple iPad 3 Nisan’da raflardaki yerini alıyor, 16, 32 ve 64 GB’lık depolama seçenekleri ile dağıtılacak olan iPad Wi-fi özedlliği ile bu tarihte meraklılarının tercihine sunulacak. Özellikle wi-fi belirtmemizin sebebi de 3 nisan da çıkacak üründe 3G desteği olmayacağı 3G desteğinin de nisan ayının sonunda yer alacağı söyleniyor. 499$ ile 829$ fiyat aralığında olmakla beraber tam 6 farklı fiyatlandırma seçeneği ile satışa sunulacak.

Yukarıdaki seçeneklerle 3 nisan’da piyasada olacak olan iPad’in bu fiyatlandırma politikasının ülkemiz için geçerli olmadığını sanırım belirtmemize gerek yok 🙂 Çünkü bu fiyatlarla bu ürünü temin edebilmemiz hayal gibi ki Türkiye’de ki vergilendirme ve gümrük fiyatlarının üzerine bindiğinde rakamların nasıl yukarı doğru takla atacağını görmek sürpriz olmayacaktır. Yurtdışında bağlantısı olan ve cihazı almayı düşünen arkadaşlara bir öneri ki bu cihazın dayanılmaz çekiciliğine rağmen acele etmeden beklemeleri, yapılan kullanıcı yorumlarına bakarak en azından bir sonraki sürümüne kadar satın almamalarını tavsiye ediyorum. Blog’umuzda yer alan ve resmi açıklamalara göre cihazın sahip olduğu özelliklerinin değerlendirildiği diğer yazımız da okununca sanırım ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. Tek bir cümle ile ifade etmek gerekirse cihaz şu anda ki hali ile yetersiz kalıyor. Daha doğrusu yakışmıyor desek sanırım apple amca’ya haksızlık etmiş olmayacağız.

Üzülerek söylemek gerekirse iPad bu hali ile sadece 64GB’lık dev bir depolama ve iPhone‘dan da hayli büyük olması dışında iPhone’dan bir farkı yok ki zaten kullanılacak olan işletim sistemi de zaten iPhone işletim sistemi temelli olacaktır. Bu arada ürün sunum çeşidi ve buna göre fiyatlarını merak edenler iPad Fiyatları linkinden öğrenebilirler.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir