iPad 4 128 GB Geliyor

iOS 6.1 sürümü kullanıcıların indirilmesinin ardından, sistem dosyların göz gezdiren kullanıcılar, önemli bir ayrıntıya ulaşmışlardı. iPad 4 128 GB’lık modelinin çıkacağı bilgisi, birçok teknoloji blogu ve perakende kaynaklar tarafından doğrulanmıştı.

128-gb-ipad-4-retina

iPad 4 128 GB modeli, “Ultimate iPad” olarak nitelndirilmişti. Ultimate iPad’in Retina ekran ile birlikte kullanıcılara sunulacağı bilgisi Apple tarafından da doğrulandı. Apple tarafından yapılan açıklamada, iPad 4 128 GB Wi-Fi modeli 799 dolar, Wi-Fi + Hücresel modelinin ise 929 dolar gibi bir fiyattan sunulacağı belirtildi.

Apple’ın basın bülteni tarafından yapılan açıklamada, iPAD 4 128 GB modelinin hem siyah hem de beyaz olarak sunulacağı belirtildi. Yetkili bayiler tarafından  yapılan açıklamada ise bu iki modelin 5 Şubat 2013 tarihinde satışa sunulacağı belirtildi. Apple’ın 128 GB model üretmesinin arkasında, son zamanlarda artan gelişmiş grafikli uygulama boyutlarının büyük olması, daha ufak boyutlu cihazların da bunlara yetmiyor olması sebep olarak düşünülüyor.

iPad 4 128 GB modeli, en son iOS sürümü olması sebebiyle tabi ki iOS 6.1 yüklü olarak gelecek. Bilindiği gibi Apple iPAD tablet dünyada en çok satan tablet modeli. iPad 4 128 GB modelinin de üretilmiş olmasıyla satışların daha da artacağı tahmin ediliyor.

5 Şubat tarihi tabi ki şimdilik cihazın Amerika’daki satış tarihi. Bakalım iPad 4 128 GB modeli nam-ı diğer “Ultimate iPad” ne zaman Avrupa ve Türkiye’de satışa sunulacak?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir