iPad İçin En İşlevsel Kılıf

iPad accessoriesBir ürünü tarif etmek için kullanılabilecek olan kelimeleri seçmekte bu kadar zorlandığım bir ürün olmamıştı. Yazının devamında videosunu da izleyebileceğiniz bu iPad aksesuarına kılıf desek kılıf değil, çanta desek çanta değil, koruma kabı desek o da tanımlaya yetmez. Bunların tümü ve daha bir çok terimle desteklenecek olan bir ürün olduğunu videosunu da izleyince sizlerde anlayacaksınız. Gerçekten hem şık hem de çok kaliteli bir görünümü olan bu ürünü iPad aksesuarları üzerine arama yaparken buldum.

Eğer bir iPad’iniz varsa ve iPad’iniz için hem stant, hem koruma kabı, hem taşıma kılıfı hem de kendisini mini bir netbook yapacak bu ürünü mutlaka değerlendirmeleriniz arasına alın derim.

İnsanın iPad’i yoksa iPad aldırabilecek olan bu aksesuar tam anlamı ile bir kit. Videoda da göreceğiniz gibi kendinden Bluetooth klavyeli olan bu ürün iPad’iniz için beklediğiniz ve işlev bakımından en işe yarayan aksesuar olarak benim dikkatimi çekmeye yetti. Üstelik fiyatı da ürüne göre hayli uygun ki sadece stand ve kılıf görevi gören orjinal Apple ürünlerinden de daha hoş ve kaliteli olduğu gibi işlevsel. Ürünü 119$ karşılığında bu site‘den satın alabilir ve detaylı olarak inceleyebilirsiniz. (2011 kışı’nda tüm dünyaya gönderim yapabileceklermiş)

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir