iPad İçin YouTube Capture Hazır

Youtube ve Youtube Capture iPhone ve iPod Touch‘lar belki en fazla indirilen uygulama listesinde ilk ona koyabileceğimiz uygulamalar. YouTube’a daha kolay video yükleme imkanı sağlayan YouTube Capture uygulaması, artık yeni güncellemeleri ile beraber iPad’lerde de kullanılabilir duruma geliyor..

YouTube Capture uygulaması, Google tarafından mobil cihazlardan YouTube’a video göndermeyi kolaylaştırmak ve hız artışı sağlamak için hazırlanmıştı. Geçtiğimiz yıl sonundan bu yana da iPhone ve iPod Touch’lar için kullanımda idi. Kullanıcıların beğenisini de fazlası ile kazanmıştı. Güncellemlerle daha da iyi duruma getirilmeye devam ediliyor. Google yeni güncellemesi ile iPad desteğini de gerçekleştirdi.

YouTube Capture

YouTube Capture uygulaması artık iPad ve iPad mini iuyumlu. Kullanıcılar iPad’lerinden video kaydedip, gerekli düzenleme ve iyileştirmeleri uyguladıktan sonra videolarını YouTube’a yükleyip daha sonra bu videolarını Facebook, Twitter ve Google+ üzerine bu uygulama sayesinde paylaşabilecek. iPad kullanıcısıysanız mutlaka uygulamayı yüklemelisiniz.

YouTube Capture uygulamasının Android versiyonu olup olmayacağı henüz belli değil. Eğer iOS cihazına uygulamayı kurmak isterseniz bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir