iPad’in Adı Yetti

iPadTeknoloji dünyasında marka değeri en yüksek olan firmalardan bir tanesi olan Apple, bu değere doğru orantılı olarak 3 Nisan’da dağıtacağı iPad 160.000 ön sipariş ile daha şimdiden rekora doğru gidiyor. Her ne kadar eksiklikleri olsa da iPad, markası itibari ile ve geçmişte iPhone deneyimi yaşamış olan kullanıcılarının teveccühü üzerinden iPad de ciddi satış rakamlarına kısa sürede ulaşacak gibi görünüyor. Blog’umuzdan da iPad için çeşitli değerlendirmelerde bulunmuş ve cihazın duyurulan hali ile yetersiz olacağı görüşüne varmıştık.

 

Ancak 100 Milyon dolar civarında ve belkide üzerindeki bu ön sipariş iPad’in bunca eksikliğine rağmen Apple markası olması sebebine bağlanabilir. Aslında düşününce, merak = para bazında “para”ya sahip olanların bu haliyle bile olsa birer iPad sahibi olmamanın hiç bir sebebi olmadığı hissini bizlerde de uyandırıyor doğrusu. Bir bakım “aklımda duracağına, elimde olsun” diye düşünen ve maddi durumu da buna müsait olan bir çok kullanıcı ki bu 160.000 içinde büyük bir çoğunluk maddi olarak uygun insanlar olsa gerektir.

Apple için bu rakam gayet moral verici olması ile beraber iPhone serisinden tanıdığımız Apple, iPad’de eksik olduğu ileri sunulan şeyler için de pek de yeniliğe gideceğini düşünmüyoruz ki Apple bu konuda hayli cimri bir firma olarak zaten biliniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir