iPhone 4 yeniden satışa sunulabilir!

iPhone 4‘ün üzerinden 4 yıl geçti ki yeniden gündeme geldi. Çıktığında büyük heyecan yaşanmış ve gündemde uzun süre kalmıştı. Tasarım olarak açık ara en güzel cihaz olmuştu bir anda. Ancak bu ününü gölgelen şeylerde olmuştu. Onlardan birisi de anten problemiydi ve bu sorun da bir süre sonra aşılmaya çalışılmıştı ancak çok da başarılı olunamamıştı. Şimdilerde kullananlar 3G bağlantılarının çok kez kesildiğini bilirler. İşte iPhone 4’ün Hindistan‘da yeniden satışı gündemde.

Economic Times of India kaynaklı bir haber bu. “Endüstri kaynaklarına” göre Apple hindistan için B planı niteliğinde iPhone 4’ü tekrar satışa sunabilir. Bunun nedeni de; Hindistan için beklenti büyüktü. Ancak bu beklenen satış iPhone 5S ve 5C ile yakalanamadı. Tabiki bunda cihazların fiyatları büyük rol oynuyor. Bunun üzerine Apple’ın harekete geçip, iPhone 4’ü bu pazarda yeniden satışa sunabileceği konuşuluyor.

iPhone 4

Bu satış için yeni üretim yapılacak mı? Belirsiz. Çünkü cihazın üretimi epey önce durduruldu. Pazar için gerekli kaynağın, stoklarda kalan cihazlar olduğu söylentisi de var. Bu hamlenin nasıl karşılanacağı ve başarılı olup olamayacağı belirsiz. Başarı sağlanması için çok çok iyi bir fiyatla tüketici karşısına çıkmalı. Eğer stok varsa bunu yapabilir. Ancak stok yoksa başarılı olamayacağı bir gerçek gibi görünüyor. Satışa çıkarılacağı tarih olarak da önümüzdeki hafta deniliyor.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir