iPhone 4S 16GB, 32GB ve 64GB Olarak Geliyor!

iPhone 5 veya iPhone 4S spekülasyonlarından bıktığınızı bilmekle beraber kaynağı sağlam olmayan haberleri sizlere aktarmadığımı bizi takip edenler çoğunlukla bilmekteler. Yarın “Haydi iPhone konuşalım” sloganı ile Apple’ın Türkiye saati ile Cupertino’da düzenleyeceği basın açıklaması ve sunumunun haberini sizlerle paylaşmıştık. Bu etkinlikte herkes Apple’ın iOS 5, iPhone 5 gibi yeniliklerinin tanıtılacağını bildiğinden gözler yarınki bu etkinliğe çevrilmiş durumda. Yarın öncesi belki de son olarak sızan bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum ki iPhone 5 beklentisinin muhtemelen iPhone 4S olarak geleceği düşüncesini yansıtan bir haber bu. Vodafone Germany (vodafone almanya) websitesinde iPhone ürünlerinin seçildiği kutucuk bu söylentileri ciddiye bindirmiş durumda. Buna göre yarın açıklanacak sürprizler de iPhone 4S ve 8GB’lık iPhone 4 şeklinde olması yüksek bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

MacRumors‘un haberine göre aşağıdaki resimde de görüleceği gibi Vodafone Almanya websitesinde yer alan iPhone cihazlarına ait model seçimi kısmında iPhone 4S ve 16GB, 32GB, 64GB gibi kapasiteleri ile sunulmuş durumda. Ayrıca aynı listede iPhone 4’ün 8GB’lık modelinin de yer aldığı görülüyor. Zaten Apple’ın piyasadaki rekabeti iPhone açısından daha da güçlendirmek amacı ile çok daha hesaplı bir modelini sunabileceği düşünülüyordu. Ancak iPhone 5 hakkındaki düşünceler bu haberle birlikte yeni iPhone modelinin iPhone 4S olarak lanse edileceği düşüncesini arttırdı

iPhone 4S

iPhone 4S hakkındaki her şeye iPhone 4S A5 Çift Çekirdekli İşlemci ile Geliyor konusundan bakabilirsiniz

Tabi bu haberin dayanağı tamamen ilgili GSM operatörünün websitesine dayandırılmakla beraber bundan öncesinde iPhone 4S hakkında bir çok söylentiler de teknoloji sitelerinde geziyordu. Yine de en doğru yanıtı yarın düzenlenecek olan Apple etkinliğinde göreceğimizi söylemekle beraber bu haberi de sizlerle paylaşmayı uygun gördük.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir