iPhone 4S Özellikleri ile iPhone 4 8GB Fiyatı ile Vuracak

Apple‘ın tanıtım ve pazarlama stratejisindeki başarısını sanırım anlatmaya gerek yok ki tüm dünyada olduğu gibi biz de iPhone ve iPad hakkındaki en ufak gelişmeleri sizlerle paylaşarak Apple’ın bu stratejisinin peşine takılıyoruz. Bunu yaparken de keyifle bu haberleri sizlerle paylaştığımızı da ayrıca belirtmekte yarar var. Resmi olarak ürettiği cihazlarda yedek parça üretimi yapmayıp satış politikası gereği garanti kapsamında sattığı ürünleri en ufak bir arızasında kullanıcı hatası dışında birebir değiştiriyor olması, ürünlerindeki malzemenin kalitesi, işletim sisteminin donanım ile tam anlamı ile kararlı bir şekilde çalışması gibi faktörler de Apple’ın kalitesini yansıttığından resmi olaran en az reklamı yapılan ürünlerle piyasadaki bir çok markanın toplamından çok satıyor.

iPhone 4S Fiyatları

Yeni tanıttığı ve 14 Ekimden itibaren Amerikada satışa sunulacak olan iPhone 4S, çıktığı günden itibaren aynı satış grafiği ile satılan iPhone 4 şimdi de 8GB’lık modeli ile akıllı telefon piyasasını kavuracak gibi görünüyor. Diğer markaların muadil olarak lanse ettiği ve yeni çıkacak ürünlerde Apple’ın bu satış politikasına uygun cihazların piyasaya girecek olması ile önümüzdeki kış hayli sıcak geçecek gibi görünüyor.

Bugüne kadar en düşük fiyatlı, taahhütlü iPhone 4 fiyatının 199$’dan (iPhone 4 16GB) 99$ (iPhone 4 8GB – taahhütlü) gibi bir fiyata satılacak olması zaten gayet kuvvetli bir satış grafiğine sahip olan iPhone 4 için talebi tavana çıkaracaktır. iPhone 4S ile beraber de iPhone 4’ten iki kat işlemci hızı ve 7 kat grafik hızı ile daha hızlı ve daha çok depolama alanına sahip cihaz arayanları cezbedecek gibi görünüyor. Malum iPhone’lara ilk defa 32GB’ın üzerinde 64GB iPhone 4S ile beraber gelmiş oluyor. Avrupa’da henüz net olarak ne zaman satışa sunulacağı, sunulsa dahi stokların yeterli seviyede olup olmayacağı konusu tartışmalı bir konu olsa da Apple yine iPhone 4’te olduğu gibi düşük stoklar ile talebi her zaman canlı tutmayı hedefleyecek gibi görünüyor.

iPhone 4S HeroTürkiyedeki fiyatının ne olacağı konusunda henüz net bir bilgi olmamakla beraber tıpkı kendisinden önceki iPhone 16GB’lık modeli gibi 199$’dan taahhütlü olarak satıldığı düşünülürse, bunun karşılığında Türkiyedeki fiyatların 2.000TL’ye Bilkom üzerinden satıldığı düşünülürse iPhone 4S’in de bu rakamlara satılabileceği ön görüsünde bulunabiliriz. 14 Ekim sonrası avrupa fiyatları ve stok bilgileri geldikçe bu konuda çok daha net bilgiye ulaşacağımız gibi farklı yollardan getirilecek olan iPhone 4S’leri popüler online satış sitelerimizde ilk olması sebebiyle astronomik fiyatlara görmeye şimdiden hazır olun diyebiliriz. iPhone 4S teknik detayları ve Amerika satış fiyatları için bu konudan yararlanabilirsiniz. Buraya kadar kısımda genel olarak fiyat bazlı yaklaştığımız iPhone 4S için bu sayfada yazılımsal anlamdaki özelliklerinden en dikkat çekeni “Siri teknolojisi” hakkında bilgiyi mutlaka okumalısınız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir