iPhone 4S Satışları Resmen Start Aldı

Her ne kadar bazı ithalatçı firmalar ve elektronik marketlerde daha önce yerini alsa da GSM operatörleri Turkcell, Vodafone, Avea bugün iPhone 4S satışına resmen başladılar. Bu konuda ilk adım Avea’dan gelmiştiki bir kaç saat sonra Turkcell ve ardından da Vodafone bugün için iPhone 4S satışına başlayacağını dünden duyurmuşlardı. Tüm dünyada “Şimdiye kadar piyasaya çıkmış en inanılmaz ve özellikli iPhone” olarak nitelendirilen iPhone 4S, çift çekirdekli grafik işlemcisi Apple A5Çip ve 1080p tam HD video kayıt özellikli kamerasıyla Türk kullanıcıların karşısına çıkacak. iPhone 4S’in 16GB modeli 115 TL, 32GB modeli için 133 TL ve 64GB modeli için ise 151 TL’lik satış fiyatlar ve 24 ay sözleşmeli olarak Avea İletişim Merkezleri ve Avea Satış Noktaları’nda temin edilebilecek.

iPhone 4S

Turkcell’in bireysel paketinde 4S’in 16 GB modeli için fiyat 24 ay sözleşmeli olarak 99 lira.  Turkcell, iPhone 4S‘i bugünden itibaren müşterilerine sunuyor.  Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, iPhone 4S‘in 16 GB modeli 99 lira, 32 GB modeli 127 lira, 64 GB modeli ise 143 liradan başlayan fiyatlarla 24 ay sözleşmeli olarak Turkcell İletişim Merkezleri ve anlaşmalı zincir mağazalardan temin edilebilecek.

Vodafone açıklamasına göre, iPhone 4S meraklıları telefonlarını 24 ay taahhütle faturalı tarifelere ek olarak ayda 64 liradan başlayan fiyatlarla satın alabilecek.  Aboneler ayrıca aylık 30 MB yurt dışı Vodafone operatörlerinde geçerli internet paketinin de sahibi olurken, 3 ay boyunca Mobil TV Süper paket aboneliğini hediye olarak alabilecek.

A5 çift çekirdekli işlemci ile ön plana çıkan iPhone 4S, bugüne kadar piyasaya sürülmüş en gelişmiş iPhone olma özelliğini taşıyor.  Çift çekirdekli grafik işlemcisi ile iPhone 4’e göre 7 kat daha kaliteli görüntü sunan iPhone 4S,1080p çözünürlüğünde video kaydedebiliyor. iPhone 4S alan kullanıcılar, aynı zamanda içinde 200’den fazla özellik bulunan mobil işletim sistemi iOS’in 5 sürümüne de sahip olabiliyor.

iPhone 4S teknik bilgileri ile ayrıntılı incelememize bu sayfadan ulaşabilirsiniz

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir