iPhone 4S ve iPad İçin Google Earth 3D Desteği Geldi

Geçtiğimiz haziran ayı içerisinde düzenlenen yıllık geliştiriciler konferansında iOS 6 ile beraber iPhone 4S, iPad 2 ve iPad 3 için haritaların yenilendiği ve 3D desteğinin yer aldığını görmüştük. Aradan çokta uzun zaman geçmememiş olmasına rağmen Apple’ın bu hamlesine Google Earth‘ten cevap gecikmedi. Google, iOS uygulaması Google Earth’e şehirler için 3D desteğinin de yer alacağı şekilde güncelleyerek App Store’da yayınladı. Halen Türkiye hesabı ile App Store kullananların cihazlarına kuramadığı Google Earth bu güncelleme ile üç boyutlandı diyebiliriz. Şu an için sadece 14 bölgenin üç boyutlu haritasını görebileceğiniz Google Earth ile Los Angeles, San Francisco, Boston gibi şehirlerin muhteşem görüntüsünü uygulamada izleyebilirsiniz.

Google Earth 7.0 3D

Bu yazıyı yazdığımız dakikalarda jailbreakli cihaz sahipleri muhtemelen Installous’tan uygulamayı arattıklarında Google Earth uygulamasına erişip cihazlarına yükleyebileceklerdir. Google Earth 7.0 iOS sürümünün bazı özelliklerini Google’dan okuduğumuzda;

Tur Rehberi: En sevdiğiniz şehirler, tarihi yerler ve doğa harikalarını uygulama ile keşfedin.

3D Görüntü: Los Angeles, Boston, San Francisco, Cenevre veya Roma’da bir gezintiye çıkın. Tabi uygulamanın sadece iPhone 2/3 ve iPhone 4S’te kullanılabildiğini unutmayalım. Aaşağıdaki iTunes linkinden Google Earth 3D’yi indirebilirsiniz.

Google Earth 3D

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir