iPhone 5C çizilmeye karşı dayanıklılık testi

Apple’ın merakla beklenen tanıtımına günler kala merak da giderek artıyor. Tanıtıma yaklaştıkça da yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Tabi ürün çıkmaya hazır birçok marka sızıntılara biraz daha izin veriyor. Bundaki amaç hiç kuşkusuz reklam ve merak konusu.

Yeni sızıntıda bu senenin belki de en çok merak edilen ürünü iPhone 5C‘den geldi. Bu kez çizilmeye karşı dayanıklılık testi konu alınmış. Yine Çin kaynaklı tedarikçilerin sızdırdığı görüntülere Apple’dan herhangi bir itiraz gelmedi.

iphone 5c çizilme testi

Eylül ayında yapılması beklenen Apple tanıtım etkinliğinde iPhone 5S‘de tanıtılacak. Ancak amiral gemi iPhone 5S her ne kadar merak ediliyorsa da iPhone 5C sanıyorum biraz daha çok merak ediliyor. Plastik kasası ve farklı renk seçenekleriyle rengaren gelen bu cihaz Apple’ın nesil diye tabir edilen segmentinin biraz dışına çıktı. Ezber bozan bir ürün olacak. Bence şu dönemde Apple’ın en büyük ihtiyacı da bu; ezber bozmak.

Cihazın fiziksel özellikleri; 59.33 mm kasa genişliği, 124.55 mm kasa boyu ve 8.98 mm kasa kalınlığı var. Ancak özellikleri bir yana cihazın en çok merak edilen bir unsuru da fiyatı. Çünkü nam-ı diğer ucuz iphone olarak bilinen ürüde kuşkusuz bu da merak edilecektir. Fiyat konusunda da ezber bozarsa, tercih edilen bir ürün olacaktır diye tahmin ediyoruz.

İşte yazının konusu olan iPhone 5C çizilmeye karşı dayanıklılık testi videosu:

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir