iPhone 6 Plus Ekran Dönmesini Nasıl İptal Ederim?

Notate

iPhone 6 ile karşılaştırıldığında, iPhone 6 Plus modelinin en büyük avantajlarından bir tanesi ana ekran menüsünün telefonu çevirdiğinizde dönebiliyor olması. Eğer daha küçük ekrana sahip iPhone’unuz varsa üzülmeyin, jailbreak yapılmış cihazınızda LittleBrother ve Upscale tweaklarını kurarak siz de ana ekranınızın dönmesini sağlayabilirsiniz.

Eğer iPhone 6 Plus kullanıcısıysanız ve ana ekranın dönmesini istemiyor ve iptal etmek istiyorsanız, jailbreak kullanıcısı iseniz şanslısınız demektir. Keza cydiada yayınlanan Notate tweakı tam da bu işlevi görüyor. Detaylar için yazıyı okumaya devam edin.

Notate tweakını cihazınıza kurduktan sonra, yapılandırmak için herhangi bir seçenek veya ayar bulunmuyor. Şunu belirtelim, bu tweakı kurduktan sonra cydiadan silmedikten sonra ana ekranınızı hiçbir suretle döndüremezsiniz. Hatta kontrol merkezindeki ekran çevirme kilidi açık veya kapalı olsa bile ana ekranınızın dönmesini hiçbir şekilde sağlamanız mümkün değil. Tabi ki, diğer uygulamalar içinde ekran döndürme çalışacak, bu tweak sadece ana ekran için geçerli.

Eğer ana ekran döndürmesinin bir fanatiği değilseniz veya sevmiyorsanız Notate tam sizin aradığınız jailbreak tweakı. Notate tweakının boyutu küçük, kullanımı basit; kurun ve çalışsın. Notate tweakını Cydia’da BigBoss reposunda ücretsiz olarak bulabilirsiniz.

Notate hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanmayı düşünür müsünüz?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir