iPhone 6 ve 6 Plus için Lightning Dock Satışa Çıktı

Bugün Apple iPhone 6 ve 6 Plus sahiplerini sevindirecek bir ürün ile karşımıza çıktı. Apple’ın Türkiye sitesi içerisinde de yerini alan Lightning Dock şuandan itibaren resmen Apple Store’lar içerisinde satışa başladı. Peki, bu Lightning Dock nedir? Lightning Dock; cihazınızı sabit zeminler üzerinde – örneğin masa ve sehpa gibi – kullanmanıza yardımcı olan harici bir şarj aletidir. Apple’ın yeni Dock’unda iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus cihazlar şarj edilebilir olacak. ABD içerisinde 2 ile 3 iş günü içerisinde teslimatı gerçekleştirilen ürünlerin ülkemizde ise sipariş edilmesi durumunda adrese ulaşması 1-2 hafta sürecinde değişebiliyor.

iphone lightning dock iphone 6s

iPhone Lightning Dock’un Özellikleri Neler?

  • Cihazınızı şarj etmek ve aynı zamanda bilgisayarınız ile eş zamanlama işlemi gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.
  • Masa üzerinden kolaylıkla kullanım sağlıyor. Özellikle video çekimleri aşamasında cihazın dik durmasına yardımcı oluyor.
  • Dock üzerinde ses çıkışı için giriş bulunuyor, böylece diğer bir sisteme sesi aktarmak çok daha kolay hale geliyor.
  • Resmi olarak Apple tarafından satılan tüm kılıflar ile sorunsuz olarak kullanılabiliyor.

Özellikleri kısaca bu olan Lightning Dock’un dilerseniz biraz da fiyatından bahsedelim. Cihazınız ile kullanacağınız bu şarj ünitesi için ödemeniz gereken bedel 139 TL ayrıca Apple Store, alıcılara 9 aya kadar taksit imkanı da sunuyor. Siz de Apple’ın yeni ürününden bir tane satın almak istiyorsanız aşağıda yer alan linke ulaşarak Apple Store Türkiye sitesi üzerinden siparişinizi verebilirsiniz.

iPhone Lightning Dock’a Apple Store Türkiye Sitesi Üzerinden Ulaşmak için Tıklayın

 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir