iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Türkiye’de satışa çıktı!

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri duyurulmasından kısa süre sonra ön sipariş sürecine girmiş ve bu sürecin ardından da başta ABD, Almanya ve İngiltere olmak üzere birçok gelişmiş ülke de iPhone 6 modelleri ilk sahiplerinin eline geçmişti. Şimdi ise sıra Türkiye’de. Eğer iPhone 6 ve 6 Plus modelini ilk çıktığında satın almak isteyenlerdenseniz, bugünden itibaren artık iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerini satın alabileceksiniz.

ip6

Peki, iPhone 6’yı nereden satın alabilirsiniz? Artık an itibariyle iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerini Apple’ın Online mağazası üzerinden Zorlu Center Apple Store’dan ve ülkemizin önde gelen teknoloji mağazaları ile operatörlerinden satın alabilirsiniz. Cihazın şuanda belirtilen satış fiyatı da belli. SIM Free olarak satılacak olan cihazlar iPhone 6 modellerinde 2,349 TL‘den iPhone 6 Plus modeli ise 2,649 TL‘den başlayan fiyatlarla satın alabilmek mümkün olacak.

Eğer ülkemizdeki ilk iPhone 6 veya iPhone 6 Plus sahiplerinden olma gibi bir düşünceniz yoksa kısa süre içerisinde fiyatlarında yavaş yavaş düşeceğini görebileceksiniz. Fakat bir sonraki cihaz üretimine minimum bir yıl olacağı için yeni iPhone modellerine kadar artık çok da büyük bir düşüş beklememek gerekiyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir