iPhone 6’nın tasarımı gerçekten büyük bir iPod Touch gibiyse sizce nasıl olur?

iPhone 6 çıkmadan üreticilerin hazırladığı kılıf tasarımları ve sızıntılarla gündeme gelen taslak çizimler az da olsa cihaz hakkında bilgiler veriyor bize. Bu konuda birçok bilgi ortalıkta geziniyor olsa da, görünüşe göre inceltilmiş ve biraz da yuvarlatılmış bir kasa gelecek. Bu da bize büyükçe bir iPod Touch tasarımına yakın birşeyin geleceğini haber veriyor.

İncelik ve kalınlıktan ziyade asıl istenen bu tasarımın içerisinde sunulacak batarya süresi. Kullanılacak pilin büyüklüğü ve kazandıracağı şarj süresi düşünüldüğünde şu anki yaşanan pil problemlerinin giderilmesi halinde tasarımın ikinci planda kalacağı şüphesiz. 🙂 Ancak beklenen 4.7 ve 5.5 inç, yani büyük boyutlarda gelecek olması da büyük bir pilin inceltilerek bile sunulabilmesini mümkün kılıyor.

iPhone 5 vs iPod Touch

Kenarları yuvarlatılmış bir iPhone tasarımını düşündüğümüzde, tasarım anlamında önemli bir değişikliğin yaşanacağı aşikar. Diğer bir rivayete göre de güç düğmesi yana taşınıyor ve ses düğmeleri de yuvarlatılmış dikdörtgen şeklini alacak. Zaten görsellerden de iPhone 5 ve iPod Touch karşılaştırmalarını görerek daha iyi fikir edinebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir