iPhone 6S 2015 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Apple 2015 yılı itibariyle iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerini sunmuştu. 6S, 6S Plus ve 6C’nin çıkış tarihi de geçtiğimiz günlerde açıklandı. Piyasaya büyük bir ihtimalle 3 farklı modelle giriş yapacak olan Apple, 6 serisinde büyük bir ilgi görmüştü. Aynı ilgiyi 6S serilerinde de devam ettirmek istiyorlar. Telefon modellerinin yanı sıra aksesuara da son zamanlarda büyük önem veren Apple, kullanıcı memnuniyetini üst düzeyde tutmak için Türkiye’ye eskisinden çok daha fazla önem veriyor. Önümüzdeki aylarda Apple dükkanları giderek artacak.

Lansman tarihi 9 Eylül olan yeni telefonlar 11 Eylül’den itibaren ön siparişe açılacak. Lansman esnasında yeni modeller hakkında tüm teknik detaylar da açıklanacak. 18 Eylül tarihinde ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa’da satışa çıkacak olan yeni modeller kısa bir süre sonra Türkiye’de de satışa çıkacaktır.

iPhone 6S özellikleri:

Force Touch özelliğine sahip olacak olan yeni modeller farklı dokunuş stillerine ve kuvvetlerine göre değişik işlemler yapabilecek.

7000 serisi alüminyum kasaya sahip olan iPhone 6S sağlamlığından hiçbir şey kaybetmemiş. iPhone 6C modelinde ise yine plastik kasa kullanılacak.

2 GB Ram beklenilen yeni model diğerlerinden çok daha hızlı bir şekilde çalışacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir