iPhone İçin Flickr

Yahoo, geçen hafta yayınladığı çok ihtiyaç duyulan Flickr uygulamasının 2.0 versiyon güncellemesiyle gerçekten iyi bir fırsat yakaladı.

flickr

Instagram’ın geçen haftaki hizmet şartları hatasından dolayı Facebook’un puan kaybetmesini fırsat bilmiş gibi tam zamanında gelmesi, Flickr için çok iyi zamanlama olarak görünüyor. Instagram faciasından tam yedi gün sonar kullanıcı bildirimlerinden yola çıkarak güncelleme yapıldı ve indirilmeye hazır durumda.

Peki, nasıl yenilikler var?

Yeni başlayanlar için, Flickr’da Twitter arkadaşlarınızı bulabilir ve Yahoo’nun fotoğraf paylaşım servisine yeni bir arkadaşınız katıldığında bildirim alırsınız. Sizden sonra birisi yorum yaptığınız fotoğrafa yorum yaparsa yine bildirimle uyarılırsınız.

Mark Zuckenberg’in sosyal ağında Flickr fotoğraflarınızı  paylaşmak istediğinizde, uygulama standart iOS 6 paylaşım sistemiyle çalışıyor.

Google hesabınızla giriş yaptığınızda yaşanan problem de giderilmiş durumda.

flickr

Diğer yenilikler ve düzeltmeler ise şu şekilde:

  • Fotoğraf yükleme durumunda daha iyi görünüm
  • Flickr fotoğraflarınızı Facebook’ta daha kolay paylaşın
  • Facebook arkadaşlarınız Flickr’a katıldığında uyarı alın
  • Twitter arkadaşlarınızı kolayca bulun
  • Bir takım diğer hatalar giderildi.

Henüz denemediyseniz, Flickr tamamen ücretsizdir. Uygulama ciddi manada çok ilerleme kaydetmiş ve eski sürümünden çok önde. Yeni CEO’su Marissa Mayer ile yeni bir başlangıcın sinyalleri bu uygulamayla verilmiş oldu.

Siz hâlâ yeni Flickr uygulamasını denemediniz mi?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir