iPhone İçin En İyi Uygulamalar

App Store’un zengin içeriği sayesinde aradığınız her uygulamayı bulmak mümkün ancak kategorik olarak sıralanmış uygulamalar içinde de aradığınız uygulamaya kavuşmakta bir o kadar zor. Bu nedenle sizlere sıklıkla tavsiye uygulamaları paylaşmaya çalışıyoruz. Şimdi sizlerle paylaşacağımız derleme alanlarının en iyisi olduğu düşünülen iOS uygulamalarını paylaşıyoruz. Belki de uzun zamandır aradığınız o uygulama bu yazımızın devamında karşınıza çıkabilir. Kaynak olarak ihlassondakika’dan yararlandığımız bu konumuzda fotoğraf uygulamasından tutun da gündelik yaşama yönelik kullanılan bir çok uygulama sizlerin beğenisine sunuluyor.

En İyi iOS Uygulamaları

En iyi fotoğraf uygulaması: Camera+
iPhone ile çektiğiniz fotoğrafları bir seviye ileri taşımak istiyorsanız piyasaya yeni sürülen Camera+ uygulaması tam size göre olabilir. Fotoğrafçılar tarafından geliştirilen Camera+ zengin filtre seçeneklerinin yanında yüksek zoom ve çözünürlük kalitesini birlikte sunuyor. Ayrıca çekilen fotoğraflar sosyal medyada kolaylıkla paylaşılabiliyor. Uygulamanın fiyatı $0.99

En iyi takvim uygulaması:Agenda
Agenda, iPhone’un standart takvim uygulamasına iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. İyi bir takvimden beklediğiniz fonksiyonların yanı sıra Agenda görüşmelerinizi kısa mesaj ya da e-posta ile doğrudan onaylamanıza olanak tanıyor. Uygulamanın fiyatı $0.99

En iyi cloud depolama uygulaması:Dropbox
Eğer tek ihtiyacınız olan şey bedava depolama alanıysa, Dropbox iOS kullanıcıları için en iyi cloud uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad uygulama temelli çalışan programlar ve Dropbox diğer hepsinden daha çok uygulama ile uyumlu olarak çalışabiliyor.

En iyi e-kitap okuma uygulaması:iBooks
iBook, Apple’ın ücretsiz e-kitap ve PDF okuma uygulaması. Uygulama iBookstore’dan alınmış kitapları okumanın en keyifli yolunu sunmakla kalmıyor ayrıca devasa Project Gutenberg kütüphanesine de erişim imkanı sağlıyor. Apple’ın kitap kataloğu Amazon Kindle kadar zengin değil ama daha keyifli bir okuma deneyimi sunduğu çok açık.

En iyi eğitsel video uygulaması:Khan Archiver
Khan Academy, eğitsel içerik bakımından en iyi ürünlerden biri ve Khan Archiver uygulaması ile anaokulu eğitimi, ileri seviye bilimsel yazılar,insan grupları,tarih ve daha fazla alanda ücretsiz videolar izleyebilirsiniz. Daha da iyisi çevrimdışıyken izlemek üzere bu videoları indirebilirsiniz de.

En iyi e-posta uygulaması:Sparrow (Serçe)
Sparrow, özellikle Gmail kullanıcıları için ideal bir uygulama çünkü etiketleri son derece iyi işleyebiliyor. Uygulama ayrıca Google uygulamaları için iMAP, iCloud, Yahoo, AOL, Mobile Me ve kişisel IMAP hesaplarını destekliyor. Sparrow ile Facebook’u arkadaşlarına avatar atamak için kullanabilir ve mesaj yazarken dosya ekleyebilirsiniz.

Lauch Center Pro
Lauch Center Pro, e-posta yazmaktan hızlı arama tuşu belirlemeye, Safari’de arama yapmaktan sayfa yüklemesine kadar birçok iPhone fonksiyonunu öncekinden çok daha hızlı yapmanıza olanak tanıyor. Uygulamanın fiyatı $2.99

En iyi navigasyon uygulaması: NAVIGON
NAVIGON harita uygulamalarında güvenlik arayanlar için en iyisi. Dünyanın her yerinde hiçbir sorun yaşamadan ya da güncelleme sıkıntısı yaşamadan kullanılabilen uygulamanın fiyatı değişkenlik gösteriyor.

En iyi şifre yöneticisi uygulama:1Password Pro
Şifrenizi kolaylıkla girmenizi sağlayan 1Password Pro internetteki tüm girişlerinizi, hesaplarınızı, kartlarınızı ve notlarınızı yönetebilirken bunları Dropbox ile senkronize edip standart web tarayıcılarında açabiliyor. Uygulamanın fiyatı $14.99

En iyi kişiselleştirilmiş dergi uygulaması: Zite
Zite, kullandıkça daha da kişiselleştirilen içeriğiyle rakipleriyle karşılaştırılamayacak şekilde özgün içerik sunabiliyor. Zite, iPhone’da mevcut en iyi dergi uygulaması.

En iyi podcast uygulaması:Instacast
Instacast eğer en iyi versiyonunu kullanmak istiyorsanız pahalı sayılabilir. Ne var ki iPhone’daki tüm podcast uygulamalarının en iyisi olarak değerlendiriliyor. Birçok iPhone kullanıcısına göre Instacast edinilmesi gereken tek podcast uygulaması. Fiyatı:$0.99

En iyi ‘sonra oku’ uygulaması: Pocket Eğer Pocket, iPhone’un standart Reading List’inden çok daha fazlasını sunuyor. ‘Sonra oku’ kavramına yabancıysanız Pocket’a bir şans verin.

En iyi RSS uygulaması:Reeder
Reeder son güncellemelerle birlikte gerçekten harika bir uygulama haline geldi. Fiyatı: $2.99

En iyi borsa uygulaması:Bloomberg
Bloomberg, iPhone’da yatırımcıların birbiriyle iletişime geçmesi ve dünya borsalarındaki en son durumu öğrenebilmenin en iyi yolu.

En iyi internette müzik dinleme uygulaması: Slacker
Slacker ile ayda 4 dolar karşılığında çevrimdışı müzik dinleyebilirsiniz.

En iyi metin düzeltme uygulaması:Byword
Byword, özellikle Markdown’da yazanlar için son derece kullanışlı bir uygulama. Fiyatı:$2.99

En iyi seyahat tavsiyesi uygulaması:Tripit
iphone’daki ücretsiz Tripit uygulaması Tripit hesabınızla eşleştirildiğinde görsel seyahat danışmanınıza haline geliyor.

En iyi Twitter uygulaması:Tweetbot
Kimilerine göre tasarımda aşırıya kaçılmış gibi görünse de bu işteki en iyi fonksiyonlara sahip uygulama Tweetbot olarak karşımıza çıkıyor.

En iyi VNC uygulaması:Screens
iCloud entegrasyonu, SSH tuşları ve yeniden tasarlanmış Screeens Connect ile Screens 2.0 uzaktan bilgisayar kullanımını her zamankinden daha hızlı ve kolay. Fiyatı:$19.99

En iyi hava durumu uygulaması: Weather Neue
Son derece basit tasarımlı Weather Neue o andaki hava durumunu gösteriyor.

En iyi web tarayıcısı uygulaması: Chrome
Safari’den daha iyi bir arayüze sahip bir tarayıcı arayanlar için kullanımı oldukça kolay olan Chrome çok iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Güncelleme: En iyi iPhone Uygulamaları(2012 yılı – 25 Tane)

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Son görüntülenme: 41

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir