iPhone İçin Sıradışı Stant Arayanlara Foundation Dock

iPhone için dock (stant) dediğimizde aklımıza onlarca firmanın yüzlerce ürününü değişik fiyat aralıkları ile piyasada bulabilirsiniz. Ancak sizlere tanıtacağımız Kickstart ürünü olan Foundation Dock standartlardan çok uzak, farklı ve bir o kadar da işlevsel bir ürün olarak sizin de beğeninizi kazanacağını düşünüyoruz. iPhone’u sizin o anki bakış açınıza en uygun şekilde konumlandırabileceğiniz, esnek ve sağlam yapısı ile özellikle FaceTime görüşmelerinizi, video ve fotoğraf çekimlerinizi yaparken işinizi çok kolaylaştıracak Foundation Dock iki parçadan oluşuyor. İsterseniz sadece kablo olarak satın alabilir yahut ürünü tamamlayıcı ve önemli özellikleri kazandıran dock ünitesini beraber satın alabilirsiniz. CNC makinede işlenmiş olan katı aluminyumdan üretilen dock ünitesi üzerinde yer alan fonksiyonlar ile cazibe noktası haline gelen Foundation Dock’u yazımızın devamında resimler ve tanıtım videosu ile beraber daha da yakından tanıyalım.

Foundation Dock iPhone Stant

Foundation Dock esnek kablosu 16 inç uzunluğunda ve kullanım alanınıza bağlı olarak istediğiniz yön ve şekile girebiliyor. 5 farklı renk seçeneğine sahip olan esnek kablosu dışında takılacağı dock ünitesi çok fonksiyonel. Dock ünitesi üzerinde yer alan 4 adet USB 3.0 çıkışı ile beraber bir tane de mini USB 3.0 çıkışı bulunuyor. Dahili hoparlörü de olan ürün aynı zamanda üzerinde bir tane de mikrofon barındırıyor. Bunların dışında bir tane de ek ses çıkışı barındıran Foundation Dock araç şarzında da son derece sağlam bir şekilde duracak yapıya sahip.

Foundation Dock iPhone Stant

Kickstarter ürünü olan Foundation Dock 29 gün içinde hedeflenen ön sipariş rakamına ulaştığında ki ürün şimdiden yolun yarısını geçmiş durumda seri üretimine başlanacak. 45$ + 15$ kargo bedeli ile bir adet esnek kablo ve aluminyum dock aparatı ile beraber ön siparişle satın alabileceğiniz ürün seri üretim sonrası fiyatının çok daha fazla olacağını belirtmek gerekir. O nedenle ürüne inanan kullanıcıların şimdiden bir tane sipariş vermesi en hesaplı şekilde ürüne sahip olmayı da beraberinde getiriyor.

Foundation Dock iPhone Stant

Foundation Dock ürününün iki parçadan oluştuğunu isterseniz sadece kablo olarak daha hesaplı bir şekilde satın alabileceğinizden bahsetmiştik. Esnek olmasının yanı sıra gayet sağlam yapısı olan kablo bağlamak istediğiniz (dock’u haricinde) USB yuvasına sahip bir cihazda da son derece sağlam bir şekilde duracağı gibi isterseniz onu farklı yerlere de dolamak sureti ile sabitleyebilirsiniz. Aşağıdaki video ürün hakkında sizi daha da aydınlatacağı gibi Kickstart sayfası üzerinden ürünün tüm detaylarına erişebilirsiniz.

Blog’umuza ait son güncellemeleri TwitterFacebook veya Google Plus sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir