İki Adet iPhone ve iPad 2013’te Geliyor

Güvenilir bir kaynaktan alınan bir bilgiye göre Apple’ın bu seneki planlarında iPhone ve iPad güncellemeleri yer alıyor. Kaynaktan alınan bilgi, ürünlerin kod isimleriyle birlikte geliyor.

iPad-iPad-mini-iPhone-5

Bir başka haberde, iPad 5’in yeniden dizayn edildiği bilgisi yer alıyor ve iPad Mini’ye benzerliğiyle dikkat çekiyor. Çıkış tarihi ise Ekim 2013 olarak belirtiliyor. iPhone 5 ile ile ilgili gelen bilgi ise biraz daha az maalesef fakat dediğimiz gibi mini hakkında görmeye değer bilgiler mevcut.

iPhone 5S söylentilerinin geldiği şu günlerde, iki farklı iPhone prototipinden bahsediliyor. Gelen haberde N51 ve N53 kod adlı iki farklı iPhone gelebileceği dedikoduları yer alıyor. iPhone’un 2013 Temmuzunda gelebileceği söyleniyor. iPhone 5S ise yine her zamanki tarihinde, Ekim’de gelebilir.

iPhone 5S’in seri üretimine daha uzun bir süre olmasına rağmen, iPhone 5S’in en önemli özelliğinin geliştirilmiş arka kamera olacağı söyleniyor. Öyle ki, Sony’de olduğu gibi 13 megapiksel kamera ve flaş bile gelebilir. Tabi ki işlemcide gelecek bir geliştirme de önemli bir gelişme olacak.

Ek olarak, yeni iPhone’un iPhone 5’e benzer olacağı söyleniyor. Yukarıda bahsettiğimiz gibi işlemci geliştirmesi, geliştirilmiş kamera ve geliştirilmiş flaş da cabası.

Yeni gelecek olan iPad’in kod adı ise J85 olarak söyleniyor. iPad 5 gibi onun da çıkış tarihi olarak Ekim 2013 öngörülüyor. Retina ekran ve geliştirilmiş işlemci tabi ki yeni iPad’de de olacak.

Güvenilir kaynaklardan gelen bu bilgilerin doğruluğunu tabi ki zaman gösterecek. Keza iPhone 5 çıkmadan önce onlarca prototip ortaya çıkmış, fakat bunlardan bir tanesi gerçeği göstermişti.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir