İphone Ve İpad İçin En Yeni Oyun Ve Uygulamalar

IPhone ve iPad için milyonlarca uygulama ve oyun içeriği sunan AppStore’da, her gün farklı ve yeni uygulamalar yüklenmeye devam diyor.

En eni Uygulamalar

Bildiğiniz gibi dünyanın en fazla içeriğini barındıran mağazası Appstore, uygulamalarda yenilikçi ve üstün olmaya devam etmenin yanı sıra, güncel olan uygulamaları da sürekli yenileyerek bizlere sunmaya devam etmektedir. Yaz sıcaklarında size en iyi gelecek en yeni oyun ve uygulamalarını sizler için derledik.

En Yeni Uygulamalar
En yeni ugulama v oyunlar

-Disney Mix- Bu uygulama size ve arkadaşlarınıza, disney temalı bir sohbet yapabileceğiniz deneyim sağlayan uygulamadır. Disney karakterlerinin emojilerini barındıran bu uygulama ile arkadaşlarınızla sohbet edebilir, onlara keyifli çıkartmalar gönderebilirsiniz. Uygulamayı buradan ücretsiz şekilde indirebilirsiniz.

-Picniic- Ailenizle organize işlerinizi bir arada bulunduracağınız uygulama Picniic, yapmak istediklerinizin listesini ve takvimlerinizi ailenizle paylaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulamayıda buradan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

-Love Home Swap- Seyahate çıkmak istediğiniz ve başka ülkeden insanla evlerinizi bir süreliğine değiş tokuş yaparak tatili başkasının evinde yaparak geçireceğiniz oldukça ilginç bir uygulamadır. Ücretsiz kayıt yapabileceğiniz bu uygulamayıdeneyebilir, ayrıca 95000’in üzerinde mevcut listelerede göz atabilirsiniz. Bu uygulamayı da buradan ücretsiz şekilde indirebilirsiniz.

En Yeni Oyunlar

En yeni uygulama ve oyunlar4

-Road Not Taken- Bu bulmaca oyununda tehlikeli bir orman yolunda hareket eden bir avcı rolünü üstleniyorsunuz. Oluşturulan birbirinden farklı ve zor bölümleri fethetmek için fikir türeterek geçmeniz gerekir. 12,99 tl fiyatıyla bu uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

-Severed- Sasha gözüyle bu oyunda, sashanın ailesini bulmak için atıldığınız bir macerada sürükleneceksiniz. Bulmacaları çözmek yanında önünüze çıkan engellerle de mücadele etmek zorundasınız. 18,99 tl ücretiyle bu oyunu buradan indirebilirsiniz.

-Bulb Boy- Sizin farklı avatarınız, yine ailesini kurtarmak için korkulu mücadelede, elde ettiğiniz yeni yeteneklerle bölümleri daha kolay geçebileceğiniz bir oyundur. 7,99 tl ücretiyle oyunu buradan indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir