iTunes 10.6.3 Sürümü Yayınlandı

Apple, iOS 6 beta sürümünü de destekleyen iTunes 10.6.3 sürümünü yayınladı. Güncelleme sadece bugün yayınlanan iOS 6 beta desteğini verebilmek adına yapıldığı düşünülmekle beraber güncellemeyi iTunes resmi sitesinden ilgili linkten yapabilirsiniz. Daha önce de pek çok kere belirttiğimiz üzere iOS 6 beta sürümlerini sadece ücretli olarak sahip olunan Apple geliştirici hesabına sahip olanlar ile cihazlarının UDID kayıtlarını yaptırmış olan kullanıcılar yararlanabilirler. iTunes 10.6.3 sürümü asıl amacı olarak iOS 6 beta‘yı desteklemek üzere yayınlanmış olsa da diğer kullanıcılarda mevcut sürümlerini yükseltmek için bu sürüm iTunes’i kullanabilirler.

iTunes 10.6.3 Sürümü Yayınlandı

iTunes 10.6.3 güncellemesini iTunes üzerinden veya Mac menüsünde yer alan güncellemeleri denetlemek sureti ile 170MB’lık kurulum dosyasını indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Eğer güncelleştirme görünmüyorsa yazımızın başındaki linkten de indirme işlemini yapıp sürümü güncelleyebilirsiniz. (bazı bölgelerde güncelleme sunucusu hemen aktif olmayabiliyor)

Eğer iOS 6 beta ile beraber iTunes 10.6.3‘te dikkatinizi çeken farklı yenilikler olursa lütfen bizimle bunları paylaşın.

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir