iTunes Kullanmadan iPhone, iPad ve iPod Touch’a Nasıl Dosya Aktarılır Yüklenir?

Safari’yi kullanarak iPhone’nunuza dosya indirmek pek de akıllıca bir yöntem değil. Çünkü Safari ile sadece iOS’ta görüntülenebilen ve kullanılabilen dosyaları indirebilirsiniz. Ancak, Safari indirme yöneticisi gibi kullanabileceğimiz birkaç alternatifimiz daha var. Bu alternatifleri kullanarak, iPhone, iPod Touch ve iPad’nize herhangi bir dosyayı indirebilirsiniz. iPhone’nunuza bir video ya da müzik dosyası indirdiğiniz zaman, dosyayı müzik çalarınızda açmak için iPhone’nunuzu bilgisayara bağlayıp iTunes ile dosyayı aktarmanız gerekiyordu.

iTunes kullanmadan iPhone, iPad, iPod dosya aktarımı

Yeni ve çok kullanışlı bir tweak sayesinde, iTunes’la bağlantı kurmanıza gerek kalmadan indirdiğiniz bütün müzik ve video dosyalarını transfer edebilirsiniz. Ayrıca bu tweak ile Safari’yi kullanmanıza gerek kalmadan indirmek istediğiniz video ya da müzik dosyasını direk linkinden indirebilir ve sonra da müzik çalarınıza aktarabilirsiniz. Bunun yanında uygulamanın sahip olduğu browserda müzik ya da video dosyaları arayabilirsiniz.

Uygulamanın en iyi özelliklerinden biri de müzikleri ve videoları müzik ya da video kütüphanenize aktarmadan önce, önizlemesini size sunması. Uygulama, Jailbreakli cihazlarda Youtube uygulamasını değiştirerek, kullanıcılara Youtube videolarını indirme imkânı sağlayan ProTube 2’nin geliştiricileri tarafından hazırlanmış. Bu yeni uygulamanın aslında tam olarak yaptığı şey indirilen içerik ile Müzik/Video oynatıcınız arasında bir bağlantı oluşturması. Bu sayede dosyaları sorunsuz bir şekilde aktarabiliyorsunuz.

Son olarak bu yararlı Cydia uygulamasını Cydia mağazasından sadece 1.99$ karşılığında satın olabilirsiniz.

Uygulama hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

3 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir