iTunes Türkiye Mağazası Açıldı

Bugün Türk iOS kullanıcıları açısından çok yoğun bir gün galiba. Önce iOS 6.1 Beta 3 sürümünün yayınlanması ve ardından iTunes Türkiye’nin açılması, Türk kullanıcıları iTunes ile bayağı meşgul edecek gibi görünüyor.

itunes türkiye

iOS 6 ile birlikte Türkçe klavye desteğinin ardından Türkiye’de bir App Store açılacağı haberinin yayılması ve son olarak iTunes Store Türkiye’nin açılmasıyla birlikte, Apple’ın Türkiye’deki potansiyeli görmeye başladığı anlamına geliyor. Bugünden itibaren, birçok Türkçe albüme ve şarkıya iTunes üzerinden ulaşabilirsiniz.

iTunes Müzik Mağazası’nı ilk açtığımızda, Sıla, Sezan Aksu ve Orhan Gencebay gibi sanatçılar karşılıyor bizi. Bu sanatçıların yanı sıra birçok sanatçının şarkılarını da indirme fırsatınız olduğu gibi, yeni albüm ve şarkıların zamanla ekleneceğini tahmin ve ümit ediyoruz.

iTunes Müzik Mağazası’nın yanısıra, iTunes Store Film Mağazasının da devreye girdiğini belirtmek isteriz. 3-5 TL gibi fiyatlarla film kiralama seçeneğinin bulunduğu Müzik Mağazasından dilerseniz 15-20 TL gibi fiyatlarla film satın alma seçeneği de mevcut.

Korsana Hayır diyen elmadoktoru ekibi olarak, piyasanın canlanacağını umuyoruz. Bu hareketin ülkemizde büyük ses getireceği, Apple’ın kazanan taraf olacağı şüphe götürmez bir gerçek.

iTunes Türkiye’nin yanında Rusya, Bahreyn, Katar, BAE, Lübnan ve Güney Afrika gibi ülkelerin de iTunes müzik mağazalarının açıldığını belirtmekte fayda var.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir