iWatch Söylentileri İyice Kızışıyor

Söz konusu Apple olunca her çıkaracağı ve çıkardığı ürünün olay olması kaçınılmaz oluyor. Sansasyon yaratan yeni ürünü iWatch ise, çıkması hâlinde birçok saat devini çok kızdıracak ve geride bırakacak gibi görünüyor.

iwatch

Keza New York Times gazetesinde yayınlanan bir haber de bu yazdıklarımızı kanıtlar nitelikte. Öyle ki, gazetede yapılan haberde, Apple tarafından akıllı saat üzerinde bir çalışma yapıldığı, yapılacak olan saatin üzerinde bombeli cam bulunacağı bilgisine yer verilmiş. New York Times gazetesinin bu haberinin ardından boş durmayan teknoloji editörleri bu konuda araştırmalarını yoğunlaştırmış, Bloomberg haber ajansı da iWatch hakkında bir haber yayınlamış. Hatta haberde, Apple’ın bu akıllı saat üzerinde uzun mesailer harcadığı, saatin tasarımı üzerinde 100 kişinin çalıştığı iddia ediliyor. Her ne kadar ürünün gelip gelmeyeceği,  geldiğinde adının iWatch olup olmayacağı kesin olmasa da, halk arasında bu isimle anılacak gibi görünüyor.

Öte yandan, geçen yıldan bu yana saatin üzerinde uzun uğraşlar verildiği, bunun kanıtının da donanım ve yazılım mühendisleri, pazarlamacılar, yöneticiler gibi üst düzey kişilerin bu ürün hakkında çok fazla ısrarcı olmaları olarak gösteriliyor. Ayrıca, Bloomberg’in bir iddiası da şu şekilde, saat ekibinde iki adet ünlü yönetici bulunuyor: James Foster ve Achim Pantfoerder.

Gotta Be Mobile sitesinde konsept tasarımlar yapan Fuse Chicken adlı tasarımcının yaptığı iWatch konespti de büyük ilgi görüyor. Keza tasarımcının yaptığı konsept, iPhone 5’ten feyz alınarak tasarlanmış.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir