iWatch’ta 10 farklı sensör olacak söylentisi

iWatch’un ilk dedikodularının çıkmasının ardından neredeyse bir yılı aşkın bir süre geçti. Fakat hala dev markanın iWatch’unu net bir gelişmeyle göremedik. Bu kadar geçen süreç de aslında bize gelecek olan ürünün ne derece ince işçilik ile donatılacağını ve ne gibi kaliteli özellikler barındıracağını gösteriyor veya biz öyle umuyoruz. 🙂

Apple kanadından gelmeyen haberler başka sızıntılarla bizlere ulaşıyor. iWatch hakkında son söylenti ise içerisinde 10 farklı sensörün olacağı. iWatch sadece bir akıllı saat olmakla kalmayacak ve bizlere bu sensörleri sayesinde bir çok muhteşem özellik sunacak. Sağlık ve Fitness’a uyurlama, adım sayacı, tur sayacı vs. gibi bir çok yeni özelliğin çalışmasını sağlayacak olan bu 10 farklı sensörün hayatımızı daha kolay bir hale getirmesi planlanıyor.

iwatch

Henüz iWatch’un ne zaman tanıtılacağı ise hala net değil ancak dedikodular ve bazı yabancı kaynakların tahminlerine göre Apple’ın yapmayı planladığı ekim ayı konferasında muhtemelen yeni iPhone ve iWatch tanıtılacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir