iWatch’un ekranları LG’den

Bir yandan iPhone 6‘nın gelişini beklerken, bununla ilgili sızıntı ve gelişmeleri sizlerle paylaşırken; diğer yandan iWatch hakkında da yeni haberler geliyor. Yani topyekün hazırlıklar tüm cephelerden devam ediyor diyebiliriz.

Haber kaynağı resmi değil. Güney Kore‘li “Naver” internet sitesinin verdiği habere göre Apple ile LG, iWatch‘un ekran üretimi konusunda masaya oturmuş ve anlaşmışlar. Gelen bilgiler bununla da sınırlı değil. iPhone 6’nın iki farklı ekran seçeneğiyle geleceği söylentisi olduğu gibi iWatch’un da iki farklı ekran boyutuyla geleceği bildirilmiş. iWatch’un ön panel üretimi konusunda anlaştığı LG, 1.3 ve 1.5 inç boyutlarında iki farklı ekran üretecek(miş).

iWatch LG

Ekranlar hakkında bir diğer detay da kavisli ekran teknolojisinin kullanılacağı. Yani iWatch’un ekranları kavisli olabilir. Tabiki olması gereken de budur diye düşünüyorum. iOS 8 ile birlikte de iWatch’un diğer cihazlarla kompleks kullanımı söz konusu. Sağlık konusunda yapılacak şeyler vs. birçok konuyu daha önceleri yazmıştık. Dileyen iWatch kategorisinden haberlere göz gezdirebilir. 😉

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir