Jailbreakme.Com 3.0 iPad 2 Jailbreak Geliyor

Jailbreakme 3.0 iPad 2 Jailbreak(Yazımızın devamındaki güncellemeyi okuyun) İnanın biz de sizler gibi iPad 2 iOS 4.3.X jailbreak haberleri yapmaktan ve gelişmeler hakkında bilgi vermekten yorulduk tabi sizler de okumaktan. Ancak bu sefer @comex‘in bildirdiğine göre yüzüldü, yüzüldü kuyruğuna gelindi diyebilirim ki bugün (pazar) itibari ile müjdeli haber gelebilir. Comex‘in daha önce jailbreakme.com sitesi üzerinden safari/PDF açığını kullanmak sureti ile basitçe yapılan jailbreak yöntemi jailbreakme 3.0 olarak geri dönüyor. Daha önce sizlerle Comex iPad 2 Üzerinde iOS 4.3 Jailbreak’i Gerçekleştirdi yazımızda da duyurduğumuz gibi Comex uzun zamandır sorunsuz bir jailbreak için uğraşıyor, kendi cihazına jailbreak yapmayı başardığı şeklinde haberi paylaşmıştık. işte o zamandan bugüne geliştirdiği exploit neredeyse yayınlanma aşamasına kadar geldi ve jailbreakme 3.0 olarak yayınlanması an meselesi diyebiliriz.

iPad 2 iOS 4.3.X sürümü için i0n1c isimli hacker’da çelişkili açıklamalar yapmış, adeta iPad 2 jailbreak‘in üzerinde çalıştığı imajını verecek twit mesajları yazmıştı. iOS 4.3.3 jailbreak exploitini de geliştiren hacker olduğundan açıklamaları pür dikkat takip edilen ve her sözüne anlam verilmeye çalışılan i0n1c en sonunda iPad 2 için bir jailbreak exploiti üzerinde çalışmadığını net olarak açıklamıştı.

Bu durumda gözler tekrar comex üzerine çevrildi ki özellikle jailbreak ve unlock konusunda Geohot kadar güvenilir yegane isimdi. Bekleyiş sürecinde iPad 2 jailbreak hakkında üstü kapalı da olsa çalışmalarından ipuçları vererek kendisine duyulan beklentileri taze tuttu. Bugün ise gelinen noktada iOS 4.2.1 ve iOS 4.3.3 jailbreak‘in her an yayınlanabileceğini düşüneceğimiz sitesindeki jailbreakme 3.0 güncellemesini görmek oldu. Bazı gayri resmi kaynaklara göre “sunday – funday” anlayışı ile muhtemelen bu gece yarısına kadar iPad 2 jailbreak comex tarafından jailbreakme.com 3.0 sürümü şeklinde sitede aktif edilecek. Bakalım bugün de iPad 2 jailbreak beklemekten sinirleri iyice gerilen kullanıcıları rahatlatacak haber gelecek mi? Bu konuda da yazdığım en son haber bu olur ve bir dahaki haberin de artık yayınlandığı şeklinde olması ümidi ile sizler gibi benim de bekleyişte olduğumu belirtirim.

#Güncelleme: iPad 2 iOS 4.3.3 Jailbreak Yayınlandı, iPad 2 iOS 4.3.3 Jailbreak Konusuna Git>>

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir