Kamera Açıkken Parlaklığı Arttırın

Birçok kullanıcı tarafından sevilerek kullanılan Auxo uygulamasının yapımcılarından olan Jack Willis tarafından iPhone fotoğrafçılığı ile uğraşan kişilerin dertlerine deva olması ümit edilen bir tweak Cydia’da yerini aldı. Cambright ismindeki bu yeni eklenti, kamera uygulamasını çalıştırdığınızda ekran parlaklığınızın %100 olmasını sağlıyor ve çekim yaparken kolaylık sağlıyor.

CamBright-Hero

Cambright eklentisi, cihazını şarj tasarrufu yapabilmek için %100 seviyede kullanmak istemeyen fakat fotoğraf çekerken bu parlaklığa ihtiyaç duyan fakat bunu her zaman sağlayamayan kullanıcılar için oluşturulmuş bir uygulamadır.Aşağıdaki İngilizce videoyu izleyerek uygulama hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Videoda görünmüyor olsa da, kamera uygulamasından çıktığınızda ve ekranı kilitlediğinizde, ekranın parlaklı ayarı kendiliğinden oomatik olarak varsayılan olarak ayarladığınız haline geri dönüyor. Videoda anlatan kişi bu konunun eksikliğinden yakınmış keza ekranın tekrar eski haline dönebilmesi için kameradan çıkmak tek başına yeterli değil, ekranın da kilitlenmesi gerekiyor.

Öte yandan belirtmek gerekir ki, CamBright uygulamasını yaratırken Jack Willis tek başına değildi, kendisine s1rex kullanıcı adıyla tanınan Bradley Friedman da yardımcı oldu. Bradely’nin Simplebanners, PersistantAssistant ve BookLock gibi çok bilinen tweakları Cydia’da mevcut.

BigBoss reposunda ücretsiz olarak sunulan CamBright uygulamasının herhangi bir ayar veya seçeneği mevcut değil. Uygulamayı kurduktan sonra yapmanız gereken hiçbir şey yok. Basit bir eklenti olan CamBright tweakı rahatsız edici bu problemden kurtulmanızı sağlaacak ve mutlaka kullanılması gereken eklentilerden bir tanesi.

Eklenti hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmaktan lütfen çekinmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir