KGI raporlarına göre iPhone 6’dan son detaylar

Merakla beklediğimiz iPhone 6 artık en sonunda önümüzdeki hafta düzenlenecek etkinlik ile birlikte tanıtılacak. Biz de en azından kısa bir süreliğine yeni bir iPhone modeli paylaşımları yapmaktansa daha faydalı paylaşımlara doğru yöneleceğiz. İnternet dünyasına vermiş olduğu raporları ile kullanıcılara tahminlerde bulunan KGI analisti Ming-Chi Kup‘dan bugün yeni raporlar elimize ulaştı. Raporlara göre önümüzdeki hafta Apple etkinliğinde iPhone 6’nın iki modeli de tüketicilere tanıtılacak ve ardından kısa bir süre sonra satışa sunulacak. Biliyorsunuz ki bir süre önce birçok internet sitesi iPhone 6’nın 5.5″ versiyonunun daha farklı bir tarihte lanse edilebileceğini söylemişti. KGI’nin raporları ise bunun tam tersini söylüyor.

iphone-6

KGI raporları iPhone 6’nın depolama seçenekleri hakkında da bize bazı yeni bilgiler sunuyor. Öyle ki her iki cihaz modeli için de 128 GB’lık opsiyonların var olacağından KGI analisti neredeyse emin. Tabii, bir süre önce biz de bunun haberini yapmış olsak da net bir bilgi olmadığını tekrar tekrar belirtmiştik. 128 GB’ın gelmesi ile birlikte ise iPhone yeni bir pazarlama mantığına geçiş yapacak. Kullanıcılarını daha yüksek depolama alanı olan 32 GB’lık sürüme teşvik edebilmek için iki ürün arasındaki etiket değerinde ufak bir rakam oynatacak.

Böylece küçük kapasite yerine yeni iPhone cihazların büyük kapasitelileri çok daha fazla satılacak. Tabii, şimdilik yeni iPhone 6 hakkında bildiklerimiz bu kadar ile sınırlı ve bunların da sadece birer tahmin raporu olduğunu tekrar belirtmenin faydalı olacağını düşünüyorum. Bir hafta sonra tüm detayları ile iPhone 6’yı tanımış olacağız.

 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir