Kış geliyor: Game of Thrones şimdi App Store’da

Telltale Games geçtiğimiz ay bizlere yeni gelecek olan oyunu ile ilgili bir teaser yayınlamıştı. HBO‘nun yüksek popülariteye sahip olan ve George R. R. Martin’in fantastik serisinin bir ürünü olan Game of Thrones oyunu şimdi iOS kullanıcılarını için App Store’a geldi. Telltale Games tarafından seriler halinde çıkartılacak olan oyun şimdilik sadece “A Song of Ice and Fire” başlığına adapte olmuş durumda görünüyor. Yani oyun tıpkı daha önceden de tanıdığımız The Walking Dead serisi gibi parçalı parçalı oyuncuların eline ulaşacak.

Oyun içerisinde süren hikaye toplamda 6 farklı bölümden oluşuyor. En güzel düşünülmüş olan özellik ise bizim belirlediğimiz kararlar doğrultusunda oyunun da değişkenlik gösterebilme özelliği. Yani oyunun sonuna aslında bizim yapacağımız hareketler ve kararlar etki edecek. Ayrıca oyun içerisindeki karakterlerin neredeyse tamamı HBO’nun sevilen dizisindeki karakterlerden oluşuyor. Karakterlerde olduğu gibi aynı şekilde King’s Landing ve The Wall gibi dizinin takipçilerinin sıklıkla duyduğu birçok mekan var.

Oyunu oynayabilmek için iPhone 5 ve üstü modellerden birine ve iPad 3 ile üstü modellerine sahip olmak gerekiyor. Oyun sadece iOS 7 ve üzeri işletim sistemlerinde çalışıyor ve kurulum boyutu olarak 765 MB görünüyor. Oyunun satış fiyatı ise şuanda 4.99 Dolar. Yine de etkileyici grafikler ve etkileyici bir hikaye düşünüldüğünde sanırım bu bedel bu oyun için ödenebilir.

Siz, Game of Thrones’un oyununu denediniz mi? Ya da oyunu satın almayı düşünüyor musunuz?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir