Konsept: iWatch

Apple’ın kurucusu olduğunuzu hiç düşündünüz mü? Ne kadar eğlenceli olurdu değil mi? Çok büyük bir firmanız olsa her çıkardığınız ürün olay olsa ve sizin için her geçen gün farklı konseptler çıksa ne kadar mutlu olurdunuz peki?

iwatch

Gün geçmiyor ki Apple için farklı konseptler çıkmasın. Apple için son çıkan konsept, İsveçli bir tasarımcı olan Anders Kjellberg tarafından yaratılan iWatch, yani iSaat. Retina ekran, Facetime ve çoklu ekran özellikleri bulunan bir konsept saat tasarlayan Kjellberg’in bu saati her ne kadar etkileyici bir tasarım olsa da Tim Cook ne kadar ciddiye alır bilinmez ama Steve Jobs hayatta olsa mutlaka üstünde durudu diye düşünüyoruz. İnşallah bir gün bu saatlerden kullanmaya başlarız.

iwatch

Fikir olarak çok yaratıcı olan ve duruşuyla sanki Apple ürünüymüş gibi görünen iWatch, tasarımı ve iddialı görünüşüyle bundan birkaç sene sonra belki de birçoğumuzun kolunda görünmeye başlayacak, kim bilir?

iwatch

Cinema 4D ile modellenen iWatch, tasarlanırken son haline Maxwell Render ile getirilmiş. Kutusu bile tasarlanmış olan bu saatle görüntülü konuşabilecek olmanın hayali bile güzel.

iwatch

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir